Toronto Newcomers
-
Пс я філолог
-
Після початку війни, вживання "На Україні", навіть відкинувши всі історичні трансформації або установи, є недоречним і звучить як руська попса в українській маршрутці - бісить) Пишу заради справедливості і не викликаю нікого на дискусії, українці свідомі і для себе визначаться, кожен сам, бо не малі діти)
-
Реалії такі що боротьба зі злом має бути всестороння, навіть з прийменниками.
-
Скиньте просто мені вікі статтю де купа цитат 200 річних і пісень з прийменником на Україні) зарахуємо, що з тих пір нічого не сталося в світі
-
Думи мої думи… Думи мої, думи мої, Лихо мені з вами! Нащо стали на папері Сумними рядами?.. Чом вас вітер не розвіяв В степу, як пилину? Чом вас лихо не приспало, Як свою дитину?... За карії оченята, За чорнії брови Серце рвалося, сміялось, Виливало мову, Виливало, як уміло, За темнії ночі, За вишневий сад зелений, За ласки дівочі... За степи та за могили, Що на Україні, Серце мліло, не хотіло Співать на чужині...
-
Будьте на часі з історією) " На Украінє" вживає російська пропаганда, а для позначення суверенної держави України ставимо прийменник “в”, все просто.