Toronto Newcomers
-
Це не означає ,що я мало знаю ,а те ,що я думаю На перед😌мати декілька варіантів завжди краще ніж один .Звісно хотілось б потрапити в США .Але якщо не буде такої можливості то і не хочется працювати на фермі чи на стройці . Тому і задав одразу два питання ,щоб не смітити в чаті )
-
Дуже багато українців із США переїхали в Канаду. Подивіться статистику перетину українцями кордону Канади наземним транспортом і все стане зрозуміло. Із Канади в США якщо хтось і переїжджає із українців зараз, то для цього має бути дуже вагома причина (виграв грінку, до родини, по робочій візі...). Але цим людям не потрібний гумпароль, який, до речі, уже припинили ще в квітні.
-
-
Це по різному і є зв’язок з навантаженістью візового центру. Я вивчила много відгуков та вибрала Туреччину - бо в неї булу не таке навантаження та вони більш ефектівно коммуніцировали з аплікантами. І в Туреччині можливо було комфортно чекати візу у отелі з allinklusave 5 зірок з хорошим вайфаєм і бюджетно в травні. Я отримала фойлесвізу 4 травня, але знайшла іі у пошті тількі 11 травня. Відправила паспорта на вклійку у Анкару 16 травня, отримала паспорта з візами курьєром у отелі 6 червня.
-
Вы должны показать офицеру где вы будете сидеть. Говорят они могут приехать проверить.
-
Можливо хтось чув про перетин кордону з Канади в США ,із запитом гуманітарного паролю ? І можливо хтось має групи з пошуком роботи в Канаді ?
-
2 недели надо сидеть. В приложении вы указываете адрес где будет проходить.
-
Чи ніхто не знає можливо візовий центр Канади відкрився у Львові? Чи можна там оформлятись на цю програму? Чи все ж таки Польща? Та найближчі країни Європи?
-
Ну в Канаді це ж повноцінний шлюб? Для 2 хлопців