Toronto Newcomers
-
Можливо. Не буду вдаватися тут у подробиці, але питали мене на початку дуже багато Та дослідили мене нормально так) Просто вони, як я зрозуміла, після першої та другої видачі, вже ставлять на автомат виплати У нас так з подругою було
-
Тому що на сайті так і писало при подачі Чи є у вас майно з якого можна швидко отримати дохід
-
Да-да, там даже вопрос стоит "что у вас такого, что подаетесь на эмердженси"
-
Ужас 🙈🥲 Какие то странные вам работники попались))
-
Не знаю, что у вас было, но мне предлагали продать что-то из имущества, если совсем плохо😂
-
Можливо Просто ця допомога дається лише коли емердженсі Ви вийняток, де можливо десь недослідкували Або у вас були великі проблеми з житлом Проте чому комусь виплачувати вам допомогу, більше чим півроку якщо у вас є робота
-
Провинциальная www.ontario.ca/page/apply-emergency-assistance#section-0 Федеральная www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/settlement/get-financial-assistance.html?utm_source=fact-sheet&utm_medium=pdf&utm_campaign=ukraine.html
-
Все верно, если есть работа, причем любая и ты только получил федеральную - эту помощь не дают
-
В мене було навпаки. Через місяць після виплати вони уточнювали чи щось змінилось, чи знайшла я роботу Я сказала так, але вони все одно мені на автоматі кожного місяця присилали гроші. Але в мене була ситуація важка з житлом, може тому так
-
Якщо ми говоримо про провінційну допомогу від Онтаріо, яка оформлювалась на сайті і потім до тебе телефонував робітник
-
Я отримувала її один місяць , як тільки я офіційно влаштувалась на роботу виплата завершилась Про що і попереджували
-
Ні Ця допомога зупиняється, якщо у вас є робота
-
Ця допомога дається якщо є робота також.
-
Якщо людина за півроку не знайшла роботу, тоді які взагалі її цілі?
-
Привіт , є в когось сьогодні бажання отримати безкоштовну фотосесію в стилі стріт-фото ?)
-
Привіт, шукаю кімнату в чистій та тихій квартирі, район Nort York, бюджет до 1000 $. Працюю, шкідливих звичок не маю, терміново, дякую.
-
Расскажите что за помощь пожалуйста или ссылка если есть. Заранее спасибо
-
Все в режиме ожидание. в ютубе видел интервью Трюдо сказал что постарается сделать чтоб украинцы остались.
-
Ні, федеральну допомогу дають один раз 3000 А провінційна була 700 долларів пів року. Але хтось говорив що можуть подовжити програму.
-
Якщо я не помиляюсь її дають 1 раз
29 Jan 2023, 10:47
3397/115827
about 3 hours ago