Toronto Newcomers
-
Я отримувала її один місяць , як тільки я офіційно влаштувалась на роботу виплата завершилась Про що і попереджували
-
Ні Ця допомога зупиняється, якщо у вас є робота
-
Ця допомога дається якщо є робота також.
-
Якщо людина за півроку не знайшла роботу, тоді які взагалі її цілі?
-
Привіт , є в когось сьогодні бажання отримати безкоштовну фотосесію в стилі стріт-фото ?)
-
Привіт, шукаю кімнату в чистій та тихій квартирі, район Nort York, бюджет до 1000 $. Працюю, шкідливих звичок не маю, терміново, дякую.
-
Расскажите что за помощь пожалуйста или ссылка если есть. Заранее спасибо
-
Все в режиме ожидание. в ютубе видел интервью Трюдо сказал что постарается сделать чтоб украинцы остались.
-
Ні, федеральну допомогу дають один раз 3000 А провінційна була 700 долларів пів року. Але хтось говорив що можуть подовжити програму.
-
Якщо я не помиляюсь її дають 1 раз
-
Финансовая помощь Где 700 долларов давали каждый месяц.
-
яка саме програма? їх же багато
-
А кто-то узнавал насчёт провинциальной программы, они будут ее продолжать? А то полгода прошло и похоже все.
-
allagat60@gmail.com
-
Есть, сейчас скину в личку, 40 за перевод она брала
-
Очень полезная информация, но жаль что вы мужчина, ищу именно такую профессианальную массажистку.
-
Спасибо
-
Всім привіт! Створили групу а-ля Marketplace Toronto для українців 🇺🇦 В багатьох групах заборонена реклама, оголошення, продаж/купівля… а в цій групі дозволено ВСЕ 🙈 Наша ціль щоб в цій групі ви змогли знайти рішення на будь яку вашу актуальну проблему, будь це «де купити крабові палочки» чи «шукаю руммейта на довгострокову аренду» 😊 Будемо вдячні за поширення та будь-який актив 🙂 t.me/UkraniansInToronto Слава Україні 🇺🇦
-
Kuto
-
Всем привет! Подскажите где можно перевести документы с украинского на английский
29 Jan 2023, 10:47
3407/115943
about 3 hours ago