Toronto Newcomers
-
Опять же tap не берет животных, нам не подтвердили ни на один рейс, пришлось лететь air Canada, цены космос-сервиса ноль🤣🤣🤣
-
Мы летели из Италии, самые адекватные цены были у tap Portugal, если вы летите в Торонто. Если в другой город-то уже другие а/к
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, при заповненні Arrive Can потрібно зазначати адресу проживання. Але в мене така ситуація: лечу до Торонто, далі буду купувати квиток до Альберти (Калгарі чи Едмонтону), то в програмі потрібно зазначати адресу проживання в Торонто чи в Альберті?
-
Здравствуйте . Подскажите пожалуйста 🙏🙏🙏. Хотим покупать билеты. У нас с мужем вклеенная виза по foil less, значит мы можем лететь из любой страны кроме США, а у детей нету загранпаспортов, им сделали проездной документ . Скажите пожалуйста с проездным документом через какие страны можно лететь? Заранее большое спасибо.
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка куди звертатися якщо досить не прийшов паспорт з вірою, і місяць тому відправили паспорт, але не прийшов лист що в посольстві отримали наш паспорт. Підкажіть будь ласка куди писати листа в такій ситуації, дякую. 🏆🎖
-
Мне во Львове часто говорили мол чувак, ты с Харькова, мы слышим что ты стараешься, не мучайся, мы отлично понимаем русский, так что говори на русском, если тебе так удобно. Правда это было до войны в 2018-2021, но я не думаю что сейчас эта позиция умных людей поменялась.
-
Хочу трішки доповнити) Бо теж трішки підгорає з такого єднання) Бляха, замість того, щоб у новій країні всім з’єднатись виходить те, що мова лише роз‘єднює усіх. Як ворог того хотів… Замість того, щоб у той же Канаді всім з’єднатись, зробити щось спільне і купити хлопцям Байрактарів, всі намагаються сратись, та принижувати когось) Бляха, ми всі одна країна - від Харкова до Львова. Не має значення мова, а погляди та дії. Позиція, любов до неньки) Впевнений що багато харків’ян (як я) сумують за українським перекладом фільмів, які в нас в тисячу разів кращі ніж у москалів, впевнений що багато харків’ян можуть без перешкод балакати українською, коли з ними балакають на вулицях Львова чи Хмельницького. Всі поважають і люблять свою мову, країну) всі прийдуть до неї коли потрібно буде, по власному бажанню, а не коли будуть якось примусово к цьому вести) Народ, треба позитивніше мислити і пам’ятати, що ми єдине ціле - Україна!