Toronto Newcomers
-
Красота это вот так ))
-
зайти сюда и просто так обосрать всех кто говорит на русском російська мова це не мова вбивць, це просто мова, на якій говорить велика кількість людей і поза межами росії також це очевидно, не? в мене горить жопа від всіх хто маніпулює цим все в Україні має бути українською і мова офіційна має бути тільки українська для російськомовних людей потрібно створити умови, щоб їм хотілось перейти на українську хейт і обсирання тіки погіршують ситуацію це очевидно люди як ви роблять тільки гірше своїми токсичними коментарями
-
Называется объясни тупому что он тупой. Бесконечная игра 😂😂😂
-
Тепер я розумію чому я не можу спілкуватися з « щирими українцями за кордоном». Це просто жах так ненавидіти російськомовних українців… мда. Точно, що усі ці ігри на користь москалям….
-
Це народна забавка 😂
-
Да ну, утро которое начинается со срача! Красота же 😂
-
Вам і російською, і українською пояснюють та пояснюють, що таке нав’язування грає лише на користь клятим москалям) А вас це і не зупиняє 🤷🏼♂️
-
Так бывает когда у тебя не хватает разума 😔
-
Неужели не надоело кумарить друг друга
-
Це був сарказм У чому полягає моя наглість?
-
Кто-то с буквой S продолжает читать сообщения на русском и отвечать на них. Получается диалог 😁
-
Ех, щось я не зрозуміла вашої української
-
то он и не призначенний для них тут говорят на любом языке просто наглых вроде вас не сильно любят
-
Ну, теперь когда все стало на свои места, можете со спокойной душой выходить отсюда. Хай шастить!
-
Бо якось не звернула увагу, що цей чат призначений для зрусифікованих українців.
-
Та не факт, то просто для продвинутих приїзжих просто 😂 Хто мову хоч трішки знає 😅
-
А реальность как всегда иная 😔
-
Я прям не понимаю чем эти люди от зомби орков с промытой головой отличаются.
-
нееее. этого хватает в работе. здесь и дома надо расслабляться
-
Судячи з назви чат англомовний.
29 Jan 2023, 10:47
34201/116867
about an hour ago