Toronto Newcomers
-
Та не факт, то просто для продвинутих приїзжих просто 😂 Хто мову хоч трішки знає 😅
-
А реальность как всегда иная 😔
-
Я прям не понимаю чем эти люди от зомби орков с промытой головой отличаются.
-
нееее. этого хватает в работе. здесь и дома надо расслабляться
-
Судячи з назви чат англомовний.
-
или ему нужна будет помощь, а он только русский знает, но не рашист. хотя, не знаю, не буду за человека говорить.
-
Класна ідея. В цій групі всім корисно буде мовою спілкування англійською зробити :)
-
Если у вас так горит, почему вы находитесь в русскоязычном чате ?
-
Кто там про бота писал 😁
-
Ні, і навіть якщо це буде остання людина на планеті. Тому, що російська мова окупантів і вбивць УКРАЇНЦІВ.
-
very unusual then. well, good for you you know both ua n eng, would be great to learn more languages. ability to speak multiple languages has always been considered a sign of a well educated and intelligent person.
-
Як вам я написав у лс. Ще час трішки пройде, та всюди зміниться для усіх. І люди самі зможуть прийти до мови. Не примусово. Якщо багато пряників сувати у рота, то вони вже будуть не солодкі.
-
Я уверен в том, что если вам что то очень надо будет от этого человека, вы на русский перейдёте, если он других языков не знает.
-
На українську я пробувала переходити з 2003, з 2016 можна сказати в мене вийшло (я важкий випадок мені це вкрай складно далося). Після 24.02 російська для мене стала як петарда. Реально болячи чути, читати. Війна багато чого змінила.
-
you must have studied in the west. those that studied in the east dont know a word of ukrainian.
-
Так, бо російською володіють ті, що ще радянський союз застали, а потім вони її викорінили, а ми, на жаль, ні.
-
- здивована мові у Чернівцях (здивована з мови у Чернівцях) - скоріше за все (швидше) Нас в школе так учили
-
а те, кто не знают английский? таких оочень много. я работала несколько лет с этими странами и с английским у них слабо очень, включая 'молодое поколение'. но русский знает большинство. вы скорее перейдете на русский или не будете разговаривать?
-
А чому вбили Чорновола?!
-
З Полтави. Літературна виходить якщо ти її вивчав уже після вільної російської або ж філологія, коли дійсно глибоко освоював усі ази. А в західній частині України швидше може проявлятися діабет, а не суржик. Хоча це ще залежить від області, бо пригадую у студентські роки була дуже здивована з мови у Чернівцях.
29 Jan 2023, 10:47
34216/116856
3 minutes ago