Toronto Newcomers
-
- здивована мові у Чернівцях (здивована з мови у Чернівцях) - скоріше за все (швидше) Нас в школе так учили
-
а те, кто не знают английский? таких оочень много. я работала несколько лет с этими странами и с английским у них слабо очень, включая 'молодое поколение'. но русский знает большинство. вы скорее перейдете на русский или не будете разговаривать?
-
А чому вбили Чорновола?!
-
З Полтави. Літературна виходить якщо ти її вивчав уже після вільної російської або ж філологія, коли дійсно глибоко освоював усі ази. А в західній частині України швидше може проявлятися діабет, а не суржик. Хоча це ще залежить від області, бо пригадую у студентські роки була дуже здивована з мови у Чернівцях.
-
Так что ж вы все до 24.02 на русском говорили, а потом резко вспомнили о важности языка
-
До 24.02 російською. Тепер, напевно, англійською буду :) Доречі молодь серед них часто російську не знає.
-
не умею, но можно научиться
-
Та она может с ними и не общалась
-
мне любопытно, на каком языке вы разговариваете, например, с грузинами, армянами и азербайджанцами?
-
Ну давайте уже в преферанс. Деберц игра очень скучная 😔
-
В якому сенсі? Народилась в Пітері, жила на Сахаліні, потім в Київі ітд :)
-
Точнооооо)))
-
до ковидла собирались. сейчас не знаю, если возобновили или нет
-
Реально дякую за чітко сформовану позицію.
-
У каждого свои триггеры 😂
-
И если попросят нормально, то мне не тяжело и на мову перейти временно, что б человеку было комфортнее.
-
Где в мафию играть собираются?эту игру я знаю. А вот Деберц нет
-
Ви не один такий.
-
Ви хоч раз зі мною поспілкуєтесь?)) Я вам пишу-пишу питання, аргументи) Чи ви лише на російську відповідаєте?
-
и с вишней не делают. какая то непонятная соленая картоха, сыр как сулугуни, а не творог. треш
29 Jan 2023, 10:47
34232/116877
4 minutes ago