Toronto Newcomers
-
А в Канаді вас не змушують англійською говорити?
-
Цікаво, що кидаються лише на ті повідомлення, котрі «зачипились» за діскуссію) Коли аргументи якись пишеш, прикладами, що це роздору додає… Тебе ігнорують, і аргументів в відповідь нема) Питання, а ви точно зараз в Канаді? Друга ночі, а тут розгон лише йде)
-
У вас проблема. В Канаді вас змусять говорити ангоійською, якщо РR захочете отримати то і іспит скласти і на роботу без англійською часто не беруть. Вас будут "щемить". Тікайте :)
-
Маю знайому з Одеси і так у неї гарна українська. І так, ще два роки тому вона переїхала до Львова. Але ж люди як можна було забути що українська походить далеко не зі Львова. Як так за століття можна було зруйнувати те, за що стільки інтелігенції загинуло.
-
Я ваш паспорт не дивлюсь. Я ваші висловлювання читаю. Ви за російську мову. Все зрозуміло. Ви ж не будете за мову іноземної держави боротися.
-
Я всегда считала,что Украина это про выбор, про свободу, про возможность не чувствовать ограничения. Но из-за подобных личностей, ощущение, что я где-то в Саратове и меня щимят за то, что мои волосы розовые.. «а что скажут соседи» «а у нас так не принято» «а что подумают люди»
-
Да мне вообще от вас ничего не надо. Не позиции вашей, не мнения. Я вас знать не знаю
-
Я украинка и бьюсь за свободу своих действий и своего выбора. Клянусь я думала, что именно этим отличается Украина от России. Что в Украине, я могу ГОВОРИТЬ НА ЛЮБОМ ЯЗЫКЕ И МНЕ НИЧЕГО ЗА ЭТО НЕ БУДЕТ. А то, что вы сейчас делаете, это типичное поведение быдла из россии))