Toronto Newcomers
-
Теж так подумала, на жаль, і бачу, що ця розмова не має сенсу. Але впевнена, що вільна Україна цінуватиме свою мову, а всіма захищаюча, російська піде на дно...разом зі свою приналежністю, яку згадувала раніше.
-
Именно так, если умеют договариваться со своей головой.
-
Я не сперечаюсь, що йому потрібні ресурси, але мова використовується активно в усій цій ситуації, і цього не можна заперечувати
-
Ви думаєте що люди травмами війни себе налаштовують так?
-
Ребят, а вы так и не заметили что вас бот на срач опять развёл. Перестаньте вестись на провокации. Это группа для помощи в адаптации, не засоряйте ленту
-
Ну какой языковой провод, ну очнитесь, остановитесь пожалуйста. Ресурсы ему нужны, а на людей хуйлу всегда было похуй в том числе и на своих. Языковой вопрос - это его очередная пропаганда.
-
Який наразі саме ви і підтверджуєте своїми випадами? Тобто робите що вони мали рацію?
-
Она не есть приводом от слова совсем..
-
Коли вам у дитинстві давали їжу, яка корисна, але незвична і можливо поки що не така солодка, то ви відмовлялись. Коли ві підросли, то стали вже смакувати. Так і зараз треба, щоб люди плавно підросли, полюбили мову, а не примусово її сувати в рота. Я вам кажу, як людина яка балакала та і наразі балакає (все менш і менш, і менш с кожним днем) російською.
-
Знову те саме..я вже написала що мова не є однією єдиною причиною війни, вона є ПРИВОДОМ
-
Делайте что хотите :)
-
Ну если вы верите,что война из-за языка… то это просто ппц
-
Теж саме я можу і про вас сказати
-
Мені було б посрати хто якою мовою говорить, якщо б поряд не було росії і використання мови як приводу до війни
-
Да бесполезно что-то объяснять. Вы ей ничего не докажете и не объясните
-
Почему принципиально ? Я могу i мовою, менi байдуже, меня больше напрягают такие люди как вы, которые пытаются навязать что-то. Вот это навязывание (пусть даже и нашей мовы) это дурость ибо тот кто хочет - сам перейдет, а кто не хочет считает вас тупыми.
-
Як виявляється не всі
-
Так вы не настраивайте себя так негативно)) всё изнутри идёт, меняйте мышление
-
Расскажите что вы хорошего Делаете (не пишите в этом чатике), чтобы поддержать других Украинцев тут и там, как помогаете родине и тем кто сюда приехал. Интересен опыт. И откуда вы, из района где идут бои или с «безопасной части»
-
Так просто дивно виглядає, кожен раз коли говориш за українську тобі одразу кидають аргумент «я помогаю ЗСУ не словом а делом», до чого це? Типу не можна допомагати і одночасно підтримувати українську?
29 Jan 2023, 10:47
34307/116915
about an hour ago