Toronto Newcomers
-
при том, что русскоговорящий человек говорит, что он может говорить по-украински и помогает армии, а вы это называете попыткой откупиться.
-
Зачем это делать примусово?
-
Ніхто не звинувачує українців, просто намагаємось донести чому важливо підтримувати українську і все!
-
Правильно сказано.
-
Потому что вы указываете каким языком мне общаться.
-
Що? Це при чому тут?
-
Люди повині самі прийти до рідної мови, а не примусово їх тягнути. Це лише розколює одну країну, а не єднає.
-
Це жаливі факти з історії. І росіяни зараз ведуть себе так, начебто ніякого прогресу за 100-200 років не було. Просто віджимають землі і забороняють Гугл. Но давайте просто растить молодое украинское поколение, которые с детства будут учить украинский язык. А от людей 30+ отстанем на всегда))) На юге и востоке Украины, русские школы закрыли только 8 лет назад. На уровне украинского государства русский язык был разрешен. Какой смысл винить русскоязычных украинцев во всех бедах?)
-
Я вільно спілкуюсь нашою рідною. Але. В мене є друзі, які все життя прожили в Миколаєві , Херсоні та Дніпрі. З першого дня, кожен з них на "0". (Це на самому передку. В боях) Але вони , таки спілкуються російською. Може їм теж хтось напише своє незадоволення?
-
Тому що це такі ж люди як і всі інші? Чому ЗСУ ставиться як приклад в мовному питанні?
-
а вам не угодить)
-
Налоги Харків, Маріуполь платили такіж? Міста страдають, де якою мовою балкають? Чому ж зі Львова де тихо тікають, маючи домівки та тишу? Чому хлопцям російськомовним на фронті не зможете сказати щоб вони повертались і не воювали, бо мова в них не та?
-
Я это пытаюсь выяснить. Если это не причина, то ладно. Едем дальше. Почему в ВСУ общаются на русском ?
-
Навіщо перекручувати все
-
Хтось казав що це єдина причина?
-
Та, ніхто так не вважає, але прямі слова цього психопата теж людей не вчать нічого. Які прямі слова? Та те, що рассєя заканчіваєтса там где заканчіваєтса русскій язик
-
Боже, це дозволяє використовувати мову як привід, Є ПРИВІД Є ПРИЧИНА, мені кожне слово розжовувати?
-
Я про тупую позицию, мол напал из за того что там русскоязычное население
-
Це дуже цінно. І Канада має програму для українців. Хочеш бути учасником програми говори українсткою. Не хочеш бути учасником програми для українців відмовся від пільг і насолоджуйся мультікультурністтю.
-
Одне іншому якось заважає? Зараз виглядає як просто спроба відкупитись
29 Jan 2023, 10:47
34330/116915
about an hour ago