Toronto Newcomers
-
Найцинічніше, що можна було написати у мою адресу. Я людина з чіткою українською позицією. І мені прикро читати подібні коментарі. Як реально можна вважати себе українцем , не знаючи рідної мови і культури, а гордо казати я спілкуюсь мовою окупанта, бо мені так зручно і я не хочу робити навіть найменшого для країни у якій зараз люди віддають життя - ЛІНУЮСЬ, НЕ ХОЧУ ВЧИТИ МОВИ І ГОВОРИТИ теж.
-
Судячи з дискусії є частина російськомовної аудіторії яка принципово вважає правом обирати якої мовою їм говорити. І обирає російську. Поважна принципова позиція. Якщо ж візу і допомогу в Канаді будут давати тільки україномовним ці люди від допомоги відмовляться і в Канаду не поїдуть. Бо це є утиск їх прав. Треба підкинути ідею канадські українській діаспорі.
-
Прийшов час українцям говорити УКРАЇНСЬКОЮ, здавати тест на знання мови, культури, так як є у всіх цивілізованих країнах. Чогось покоління 83 року народження прибалтійських країн зі мною не говоритиме російсько. А знаєте чому? Бо вони її не знають. Бо після розпаду тої помилки історії під назвою союз ці країни заборонили російську.
-
Чому це провокація? Ви ж маєте свою позицію.
-
Розмовляти російською це ваша принципова позиція чи ви не вмієте українською?