Toronto Newcomers
-
Сімейна пара не підійде? Прилітаємо в Торонто 9 серпня
-
Добрий день, чи є такі хто здавав біометрику у Львові? Як швидко прийшов результат? Дякую
-
Дякую! І в мене щойно вийшло. Може, то інтернет такий був.
-
А долго ждали? Я заполнил 3 недели назад и ничего:(
-
Офицер выдаёт ворк пермит с ограничениями в аеропорту. Как только проходишь мед комиссию - ограничения снимаются. Они у всех разные) но чаще всего работать в секс индустрии нельзя, с детьми нельзя работать, на ферме и проводить тренинги.
-
Дивно, я щойно написала 😅
-
Сорі. Тут це занадто дороге задоволення. Або потрібно купляти занедбаний будинок, та зносити.😢
-
Житло в Нюмаркеті біля Торонто окрема квартира, не кімната повністю обладнана (меблі, посуд). Доступно тільки для жінок або жінок з дітьми. Якщо когось цікавий, пишіть. На короткий термін до 2 місяців поки не облаштуєтесь на місці.
-
а шо за ограничение?
-
С существующего. Я в личку вам сброшу, ссылку и инструкцию
-
Можете сбросить ссылки где заполняли? И нужно заново регестрироваться? Или заходили с существующего ircc?
-
Я. Заполнила онлайн , новый пермит пришел по почте.
-
Здравствуйте, кто снимал уже ограничения с ворк пермита онлайн?
-
Хто шукає кімнати для 1го та 2х, в Норс йорку є варіант( я сам тут живу). Для тих в кого є робота
-
Питання: хто придбавав земельну ділянку в Торонто/GTA під будівництво? Або хто має досвід будівництва в Канаді власного житла?
-
Тут деякі канадоли не мають сімейного лікаря, якщо потрібно йдуть в волк клінік. Гугли де беруть, в твоєму локейшені, хоча би на вейтінг ліст, або наберають нових пацієнтів.🙏
-
Ваууу. 👍
-
Ребята, доброго времени суток. Кто в курсе сколько денег на каждого члена семьи можно ввезти без декларации. Или определенная сумма на всю семью ?
-
Уже получилось и счастливо ездим ✌🏻
-
Временный ввоз , например по визе CUET , ввоз без растаможивания, предполагает что вы будете ездить на машине для личных целей . Без права перепродажи . И по истечению вашей визы вернёте авто в Европу или уничтожите его
29 Jan 2023, 10:47
34635/117055
12 minutes ago