Toronto Newcomers
-
Данное конкретное письмо - не развод, указанный телефон есть на официальном сайте. Мне тоже писали такое же письмо когда не смогли дозвониться.
-
У меня точно так же, если решите вопрос, напишите, пожалуйста, как.
-
Дякую
-
Українською карткою не пробувала, перелік магазинів у них є на сайті, я купувала у shoppers drug mart
-
А українські картки приймає додаток? Та у яких магазинах?
-
З мобільного додатку або в магазині прибрати картку для поповнення на певну суму
-
Будь Ласка підкажіть як оплатити Chatr, бо щось зовсім запутались. Затрат вже закінчується термін…
-
А візу вклеїну можe особисто забрати родич,а не я,якщо я його ім'я вкажу у consent form?потрібно записуватися у Варшаві?
-
это да
-
С Украины можно перевести только гривны и только на укр карту.
-
На пол года это ошибочно вклеивают. Можно заново подать чтобы исправили ошибку
-
Моя мама месяца через два с лишним вклеила
-
Ой, я щось не дуже зрозуміла: фойлесс віза, та що для термінового вильоту, вона не на пів року? Якщо вклеїти її у паспорт. Чоловік отримав листа, де написав термін дії. Чи то дія, якщо не вклеювати?
-
Якщо приходить не фойлессвіза, а лист запит на паспорта для вклійку - в цих листах у всіх стоїть строк: ви маєте відправити паспорт на вклійку не пізніше 30 дній з дня отримання цього листа.
-
Так, у листі фойлессвізи нема тих 30 днів на вклійку, які є в листі-запиті на паспорта. Хтось дзвонив и запитував у сервіс , а який є термін на вклійку візи у паспорт, якщо отримав лист с фойлессвізою. І їм там відповили - що цей строк той, який на виліт до Канади - тіж самі 6 місяців. Але я не користалась цим. Я вкліювала відразу після отримання фойлессвізи , отримала візу у паспорт до кінця дії паспорту. І більш місяця не чекала. Тому підтвердити не можу на собі.
-
Понял. Спасибо. Я все же думал что кто-то нашёл пути вывода через PayPal или ещё что. Оки Пользуемся тогда в магазинах и в интернете.
-
Я пробовала с Карты Укрсиббанк Мастеркард и карта виза Пумб - через CIBC и ВМ сегодня: в обеих случаях реальный курс (надо смотреть выписку банка за день, которая показывает сальдо на начало и конец дня) при списании гривны был в районе 27,9 и ещё скрытая комиссия украинского банка добавлялась к курсу в размере 1,5% . В итоге курс по кругу получался за 28 и это при том, что курс канадского доллара блокировки по карте при оплате в интернете и супермаркетах 25,30. Разница - около 10%. Я стараюсь гривну с карты тратить в магазинах и интернете.
-
Это знаю. Верно.
-
Кроме того, есть лимит, например, в Монобанке: Снятие наличных в банкоматах и кассах за границей: 50 000 грн в месяц без учета комиссии.
-
не всім вклеють візу до кінця дії паспорта. Є випадки коли на півроку і все. А стосовно вклейки до 30 днів, то цього не знаю чи щось послабили. З відбитками точно нема терміну 30 днів. Лиш буду подавати на вклейку.
29 Jan 2023, 10:47
34887/116977
8 minutes ago