Toronto Newcomers
-
Так а чего Вам горит? Подождите себе и всьо, ничего страшного, час времени занимает Вагон бумажек всё равно подписывать надо
-
Я звісно знала шо Америка стрьом, но шоб аж так))) слава Богу тут хоч аборти можна робить і зброю не носять як в США, шоб стріляти людей просто по пріколу
-
Выбора пока нет, cbci не открывает онлайн,а td открывают. До 25го на карантине
-
Шось додому захотілося…
-
Бо я в ахуї з того шо тут робиться🤣
-
Ваше ТА ДА якесь трошки пасивно-агресивне) але дякую за коментар
-
Все заради безпеки дитини. Тут навіть до 14 років не можна саму дитину дома залишати, тільки з дорослим.
-
Ну вчора порубали чувака мачете у центрі міста Минулого тижня українця шваркнули ножем у шию Ви шо думаєте тут сильно безпечно жить🤣 ТА ДА
-
Не советую🤣
-
Які?))
-
Не гуляють , бо в Канаді є своі трабли …(небезпечно)
-
Кредитную дают секьюр. На сейвинговом счету блокируют сумму кредитки. Нам говорили, что где-то через полгода можно начинать говорить о снятии секьюр и увеличении лимита
-
В Канаді на шкільному подвір'ї і взагалі на території школи 90% заборонено гулятися навіть дітям. Не те що в нас (Україні), в Канаді ви нікого там не побачите (за винятком якщо івент якийсь), не кажучи уже про собак з господарями тим паче, для цього є парки.
-
на задніх дворах або парках діти(з батьками) школа або бібліотеки(залежно від віку) + родичі
-
Постійно. Деякі , казали що поки не закриєш кред картку. Я думаю що через рік можна буде зняти цю заставу
-
4g - это 4-е поколение связи, со скоростью передачи данных до 375 Мбит/с
-
Подскажите по улицам где стоит снимать airbnb что бы не наткнуться на нож\оружие\ментала когда вечером гуляешь с собакой
-
А как это работает? Ты кладёшь свои деньги на дебетовую карту и они открывают с той же суммой кредитную? Если да, то с дебетовой можно снять эти деньги или они должны лежать там постоянно?
-
в маленьких городах, где живут в домах дети или на кружках, или в лагерях, или сами дома. тусня на детских площадках в торонто или возле бассейна/детская площадка в кондо
-
Скільки покладете на секюр депозит під заставу кред картки - стільки і дадуть.( думаю що 1000-1500$ достатньо для початку кред історіі). А СІВС - дає без застави.
29 Jan 2023, 10:47
38317/115998
4 minutes ago