Toronto Newcomers
-
Для охіп ворк перміт обов'язково потрібен, з поміткою CUAET, для дитини потрібен Visitor record
-
А як це перевірити з помилками він чи ні?
-
Это во избежание расовой и религиозной дискриминации. Например, детям нельзя в школу носить с собой снеки такие как орехи (аллерген), желейные конфеты (вдруг содержат животный желатин который не едят не помню какие люди).
-
GreenP
-
А у вас воркпермит без ошибок? Списывайте оттуда всё как есть, даже если есть в нем ошибка.
-
Мій досвід: * Спочатку мені купили сімку, при реєстрації акаунту вписали адресу, це і є пруф адреси надалі. Номер телефону виявилось обов'язково тому що на нього все підв'язано. * Потім відкрила банк рахунок (питали номер телефону і адресу, а ще інн український ніби підтвердження справного платника - показала в дії). * Наступне, охіп, медицина (також потрібен телефон, воркпермит не потрібно), сін.
-
Всім обов'язково.
-
Доброго дня. Чи отримував хтось помилку при оформленні на допомогу про некоректний UCI number і чи вдалось вирішити дану проблему? Дякую.
-
После подачи заявки на одноразовую фин. помощь, запрашивают выписку с банка и в service canada прийти? Заранее спасибо!
-
Я думаю что дают. Тут все прономерованные))))
-
А цИганям?
-
Спасибо
-
Есть ли мобильные приложения оплаты парковки? Паркоматы которые мне встречались принимают only credit card а я имею only debit card🤦♀️
-
Канадским детям делают сразу после рождения.
-
У нас в анкете были такие вопросы касательно религии.
-
вредные клерки могут еще просить письмо, пришедшее на ваше имя из банка или от интернет провайдера. но это занадто
-
5 дней
-
так и есть. для сина и банка адрес записывают со слов
-
Мій досвід: В скошія банк не потрібно було пруф оф адрес, і ніяка канадська людина з нами не ходила😆 бмо банк безкоштовне обслуговування 2 роки, кредитки відразу Для сін теж просто запитали надійну адресу без пруфів Пруф потрібен був тільки для охіп і для бібліотеки
-
Здравствуйте! Кто-то летел по обычному бумажному украинскому паспорту с переводом в Канаду? Выпускают ли в аэропорту?
29 Jan 2023, 10:47
40290/116693
33 minutes ago