Toronto Newcomers
-
Только билеты с возвратом. Если бы ты хоть знал когда вылет то можно было бы с открытой датой купить билет.
-
Спасибо, попробую!
-
Ну про всяк випадок знайте що з впн повинно відкритись
-
можно докупить опцию замены даты. для меня удобный сайт skyscanner, там предложения от разных операторов. ищите билет там, смотрите какая авиакомпания, покупаете на сайте авиакомпании
-
Доброго дня. Потрібна допомога Я військовий Збройних Сил України, моя дружина зараз знаходиться в Канаді, де народила нашого сина. І так вийшло що я майже рік не бачив свою дружину і вже 7.5 місяців свого сина (тільки по фото в відео мав змогу бачити). І зараз я маю відпустку і мені командування дає можливість виїхати до родини. Я маю візу в Канаду, і на протязі тижня мені оформлять дозвіл на виїзд до родини. Тому зараз активно шукаю змоги купити квитки і полетіти до своєї дружини і сина в Канаду найближчим часом. Але ось в чому полягає питання що я поки що не знаю дати з якої я можу виїхати, вона буде відома тільки коли дозвіл буде готовий. І мені потрібно буде повернутися! Тобто квитки мені потрібні туди і обратно! Дозвіл буде видано на місяць. Тобто за місяць мені буде потрібно встигнути виїхати і повернутися. Хто знає чи є якась можливість купити квитки з відкритою датою? Щоб як тільки я отримаю дозвіл не втрачаючи часу одразу вилітати?? І де взагалі купувати квитки!? Так як немаю опиту в купівлі Авіаквитків прошу допомогти тих хто в цьому розбирається 🙏🙏🙏
-
в декларацию конечно нужно будет син номер указывать
-
Подскажите когда заполняешь налоговую декларацию за 2022 год а я уже был в Канаде и получал деньги нужны указывать син номер , ?
-
Ну та напевне тоже хоче відпочити
-
дия подпись лагает, просто иногда. сегодня работала, завтра нет
-
Та любий)
-
Ios, в Україні купував без впн
-
Сподіваюсь, що не про макс версію за всі гроші))
-
Без впн? Андроїд/iOS І телефон купували в Україні чи за кордоном? Та у мене також заходить, тільки дія.підпис не працює чомусь
-
просто айфон нужен 14й )))
-
И подпись и авторизация , все работает без впн и прочего
-
Так у меня работает в том и дело
-
У мене також не працює. Не можу скористатись функцією Дія.Підпис
-
Так и без впн пашет
-
С впн я не пробовала. Забила. Если честно, то мне за 9 месяцев в Канаде дия ни разу не понадобилась настолько, чтоб с впн заморачиваться.
-
І навіть з vpn?
29 Jan 2023, 10:47
411/116157
about an hour ago