Toronto Newcomers
-
www.instagram.com/reel/CdmO26LjfQu/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
Скажіть будь ласка, але по факту хто уже робив аплікацію в Канаді з тих що прилетіли по фоіл лесс??? Ви подавали на temporary residence чи CUAET?????
-
Коли вам дали безкоштовно?
-
Можливо, у мене дуже старі розцінки. Там здається є пакет на 50 та 100чеків.
-
Ребят. Сорри. Хелп. При заполнении arrivecan добавил ребёнка 10 лет. Ему указывать далее что он не вакцинирован?
-
Моё дело поделиться информацией;)
-
Дивно мені сказали 80 $
-
Звернувся, сказали нє, вот думаю як можно безкоштовно отримати, 50 платить не дуже хочеться
-
В будучність перших 20 безкоштовно
-
СІВС, під відкриття нового рахунку, прислав чеки безкоштовно. Звернися до свого банку під цю програму ( рік безкоштовного обслуговування), можливо пришлють. Якщо ні, то 50-60$ екстра заплатиш.
-
Кому айпад нужен ?) www.rbcroyalbank.com/dms/pba/open-an-account/offer-n-or.html Банк раздаёт на халяву.
-
У меня офицер проверяла уже по прилёту. И при посадке на рейс проверяли. Именно приложение говорили открыть, там qr-код
-
Да,отлично
-
В этобико на берегу отвратительно. Не могу даже звонить иногда. Про интернет молчу- почти не работает буду менять 100% оператора
-
хтось летів до Торонто авіакомпанією CONDOR? чи все ок? і таке питання, які саме документи перевіряють на посадці до Торонто у Франкфурті? дякую
-
Кто подскажет, по CUAET с work permit является ли человек temporary foreign worker?
-
У всех Fido нормально работает? Без перебоев? А то у нас перебои ( Торнхилл)
-
Отлично Fido. И у нас шикарный подвал
-
Scotiabank
-
Норм, fido без проблем
29 Jan 2023, 10:47
42032/115943
about 6 hours ago