Toronto Newcomers
-
Khoda hafezotoon mide
-
Як працюєте, якщо кажете, що вони всі на «пособіях» сидять? 😀😀
-
От бачите, працюють вони, не сидять на допомогах😂😂😂самі кажете
-
Пропав интерес до спилкуваня, дякую , hodofis
-
Я знымы працюю 18 рокив😂😂😂🤦♂️🤦♂️🤦♂️
-
Ну вам людині яка тих іранців в очі не бачила як завжди видніше, це так типово))
-
Якще зналы то не казалыб так)
-
добрый день. Подскажите, пожалуйста, если водитель на контракшен записан, трак-драйвер, то ему потом не светит подать на ПМЖ или есть варианты? кто знает или слышал что об этом.
-
www.metrolinx.com/en/news/new-to-nfc-with-the-presto-app-here-are-some-pro-tips
-
Телефон потрібен з функцією nfc, поповнюєте карту престо в додатку, прикладаєте фізичну картку ззаду до верхньої частини телефону, і гроші заходять на картку моментально
-
Я теж багато знаю про іранське ком‘юніті, так шо теж не брешу, звісно багато різних націй сидить на допомогах, але іранців тут виділяти точно не треба
-
У меня знакомых в мигрейшен очень много, и там работают тоже и авганци и индусы вообщем весь интернационал, и мне врать точно небудут
-
Іранці на пособіях не сідят) сюди приїздять тільки іранці з грошима і освітою
-
Регион смените
-
В мене тільки якісь піццерії виходять🙈
-
Да не про организацию лагерей, вопроса нету никакого к этому) Я про то что там контингент собирается такой что самая глухая тайга в рф покажется консерваторией
-
Спасибо.👍
-
Да, можно на сайте сделать auto deposit и привязать свои кредитку. Если баланс presto < суммы, что вы указали, автоматом карта пополнится.
-
www.youtube.com/watch?v=me7VfpZfCl4 телефон с NFC нужен
-
Додаток Presto
29 Jan 2023, 10:47
4421/116669
about 7 hours ago