Toronto Newcomers
-
Не тільки, в мене справка з України була. Її прийняли
-
посольство не занимается переводами. они выдают документы и справки на укр.языке
-
Не можу сказати за довідки з Гаі. Можу підтаердити що канадське мініст транспорту приймає лише довідки з укр посольства.
-
перевести права у переводчика. на них есть дата выдачи, это дата вашего стажа
-
Ще не знайшов, по оголошенням дивлюсь 40-60$ урок
-
в наших правах нет ни перевода на английский ни даты окончания. у меня права с 2006 года, у мужа еще раньше. тогда справка не нужна, но нужно в консульство доя перевода? правильно? или все равно надо справкой с гаи их засвидетельствовать?
-
Скільки вартує урок з інструктором?
-
правда. желательно тратить не более 30% лимита. условно 700$ из 1000 всегда должны быть
-
Нет, я же говорю что сдал сегодня на Ж1 и могу сразу на Ж фулл сдавать
-
@Aleksandr_Sla вот тут
-
Я просто не пойму логики, ведь вам же не отказали в фулл правам из-за того что у вас нет даты окончания в правах.
-
Нет, катну пару раз с инструктором
-
Тоді так, без довідки з посольства. Вибач, давно з України не знаю які там ходять водійські посвідчення.
-
Приватный аккаунт, ничего не видно 😥
-
А пробовали на фул сразу ?
-
Одразу теорію на G1 Через рік на дорожній тест на G2. (Якщо є довідка з закінчення водійської школи чи курсів в Канаді то через 8 місяців).
-
У меня нет даты окончания, сегодня сдал на G1, показал справку, могу сдавать на G full
-
Есть конечно.
-
А у вас є в правах переклад на англійську?
-
Якщо не має водійського посвідчення? Здати на права можна зразу по приїзду, чи є якийсь термін очікування, як у Естонії наприклад через 180 днів ?
29 Jan 2023, 10:47
45875/115892
about 3 hours ago