Toronto Newcomers
-
до 10-12 будет а июле-августе. не тяните.
-
Якщо є можливість- платіть і насолоджуйтеся. Це ж камінь з шиї
-
Там на одно кондо по 2-4 офера, лендлордс как цари выбирают 😁
-
Мне сегоголня очередные 2 лендлорда отказали, выбрали кого то другого Но я упрямо не хотела платить за 6 месяцев Походу все таки придётся
-
Я теж поки не можу знайти, сиджу в Європі, чоловік у родичів в Торонто. Але я обмежила пошук дуже вузьким квадрантом біля школи. Потрохи буду росширювати :)
-
Бейсменты есть и апартаменты, я ищу кондо
-
І ще обов'язково треба їхати саме в Торонто... якщо б не родичі, які нас покликали, я б обирала іншу локацію. Мені здається, говернемент мав би більш доступну інформацію надавати про перспективи.
-
Даже бейсмонта нету?
-
На жаль, коли в таких ситуаціях радили подумати, зважити за і проти, придивитись до інших варіантів (в Європі), то починались срачі "не вказуйте, що нам робити"... ну-ну...
-
Меня тоже пугает…с английским, джоб офером и фин подушкой Сижу уже 11 дней в отеле, не могу найти жильё Не могу представить как людям без языка и малейшего понимания куда они попали 🥲
-
Це точно
-
Подать можете, только пока не зачислят медицину, не ответят
-
Мене лякає Канада. Що буде з тисячами жінок з діточками, які самі їдуть і розраховують на якісь плюшечки і соціалку? Тут стартап такий має бути....
-
Аналіз роблять не миттєво ж. Потрібно почекати декілька днів, щоб встигли зробити й передати результат в IRCC. Мабуть як отримаєте листа, то на наступний день подавайте
-
Підкажіть, будь ласка, подаватись на новий можна зразу після проходження medical exam?
-
Ура Торонто. Люблю Торонто в 9 вечера)
-
Подскажите интернет-магазин с обувью, плиз) а то в группе адаптация спросила отзывы об одном, так меня заблочили 🤦🏻♀️
-
Кто хочет моим шофером побыть на 1 день?
-
Да, видимо так и есть у них
-
Ну ниче так хатына
29 Jan 2023, 10:47
46574/116576
less than a minute ago