Toronto Newcomers
-
да. на кредитке лимит в какую то сумму, которую вы можете тратить, и восполнять
-
он автоматически создается под ваше имя, как будто вы появляетесь в базе данных.
-
Мабуть вас заплутало що TD банк видає картки з секьюр депозитом, то ідіть в СІВС, чи інші банки, там видають без депозити
-
на спец.сайте, например, equifax
-
Привіт, У нас є будинок на головному рівні з 3 спальнями, недалеко від аеропорту, на околиці Торонто (кордон Міссіссаги)будинок повнісю омебльований, дата заїзду 13 червня, є вільна одна кімната (для пари або однієї людини)
-
Если у Вас лимит 1к, больше Вы потратить не можете. Больше только дебетной
-
Та вчасно платити кред картку до зазначиної дати.
-
в общем да. не обязательно в последний день месяца, есть дата погашения платежа
-
Ну я от це і питала. Типу умовно 1к,я більше і не можу витратити, якщо не кладу свої додатково.
-
Дозвольте я вам поясню. Кред картка видається на якусь суму, припустимо 1000$.і ці гроші не ваші, вам їх позичають. Ви не повині витрачати більше чим 1000$.
-
А Вы хотите тратить больше чем у Вас есть? Без проблем. Только к концу месяца Вам надо погасить сумму N. Если не погасить это проблема
-
Ну це ви свої поклали, а якщо юзати кредитні, то це мінус. Тобто типу юзайте кредитку, але тільки свої гроші, а кредитні не можна, бо тоді буде поганий кредит скор? Якийсь бред, може ви шось плутаєте
-
У меня 10к на счету, я кредиткой расплатился 1к. У меня осталось 9к. Где минус?
-
Я не розумію цю логіку. Про який мінус тоді ви кажете?
-
Але ж використання кредитних коштів це вже мінус на рахунку.....
-
Вас заставляют пользоваться кредиткой, чтобы была хорошая кредитная история
-
Мне открыли unlimited
-
Конечно на каждого отдельная заявка должна быть. Можно их создать отдельно, а можно family group. У каждого должен ьыть номер application
-
Просто тоді сенс від кредитки? Якби я могла все купляти чисто за свій плюс, то мені б не потрібна була кредитка) бо будь-які кредитні гроші це вже ти пішов в мінус
-
Кредит скор говорит о том что Вы умеете пользоваться деньгами и вовремя отдаёте долг. Минус на счету точно не добавит поинтов
29 Jan 2023, 10:47
47642/116787
about 7 hours ago