Toronto Newcomers
-
Можна купити адаптер, що не тільки до канадської розетки підійде, а ще й напругу зкоректує. Я купила ось такий: maximum.md/ro/6216959/
-
Тут вже дивлячись що саме. Якщо обьективи і тому подібне за розміром, то до салону. А якщо у вас якість великі штативи, софіти і тп, то може і в багаж скажуть здавати. Ми тут познайомилися з сім'єю, вони везли гітару, то в салон не дозволили взяти. Але вона була в міцному чохлі, і доїхали ціленькою )
-
Вітаю, коллего!)
-
Ой, це добре) досі не можу забути суперечку з працівниками МАУ з цього питання))
-
я возила ноут та фотіки з об’єктивами що точно було більше 8кг
-
до рюкзаків зазвичай не чіпляються, якщо це не туристичний
-
Фототехніку, мої професійні інструменти) все, що працює тільки на 220 вольт, звичайно, брати не буду. Дякую Вам за турботу!
-
Ще раз дякую Вам за коментарі! В мене буде рюкзак з фототехнікою, дуже сподіваюся, що дозволять взяти з собою до салону
-
я не сказала же что прям легко, она рассказывает о проблемах с автобусами те ми же, но не унывает)
-
Не знаю, я бы сказал, что без машины ну прям очень тяжело тут. А общественной транспорт на удивление плохой. Метро, например, чуть ли не каждый день ломается.
-
ну якщо це так критично везти…
-
а може й працювати если 60 гц поддерживает прибор, то просто купить трансформатор, они дешевые я уже так и сделал
-
OHIP отримаєте без медогляду
-
Заміри не робили точно, а от зважування, я так гадаю, але не впевнена, іде автоматично на контрольній стрічці...
-
Вітаю. У мене питання, чи пов‘язано проходження медогляду та OHIP чи ні? Можу я отримати OHIP до того, як пройду медогляд? Дякую за відповідь.
-
В тему, щойно побачила😂
-
сподіваюся ви не везете побутову техніку… бо вона тут може не працювати
-
В Праге можно сдавать биометрию. В Праге нельзя визу вклеить.
-
Зрозуміло. Нас троє, маємо намір провезти більшу кількість валіз з доплатою. Але питання невеличких надмірних кілограмів теж було, про всяк випадок. А як в них справи з ручною поклажєю? Чи дуже ретельно виміряють і зважують?
-
Слышала что нужно снимать колесики, а то роняют клетки
29 Jan 2023, 10:47
48197/117035
about 7 hours ago