Toronto Newcomers
-
Так, це залежить від багатьох факторів Якщт є діти то машина прям необхідна Або якщо робота не з дому В нашому випадку - те що ми іі будемо використовувати кілька раз на місяць не випраадовує витрати на неї🤷🏻♀️
-
Я завжди чат використовую їхній То простіше І мені їх сервіс - 🔥 Якщо не подобається якийсь товар- просто ставиш галочку і повертають кошти без всяких питать Один раз просто прислали ріфанд за все замовлення ($120) хоч я і не просила😄 Був раз сходий кейс з кансельнутим ордером, але буває, вибачились і все
-
А то есть машина все-таки нужна чтоб за продуктами ездить)) Насчет доставки волмарта, у меня был кейс они отменили мой заказоплаченный без объяснения причины. Пыталась дозвониться в из кастомер сервис узнать в чем дело но это было непросто висеть долго и ждать, поэтому трачу деньги в других магазинах после этого, где сервис получше
-
То ж я сказала що поїздки за продуктами це єдине для чого він юзав машину В мене з Убером ніколи такого не було і з Ліфтом теж Вже 2 роки тут і без машини Взагалі поки не бачу в ній потреби В Торонто досить добре розвинутий транспорт А з продуктами я раджу доставку з Волмарт. 8 баксів і тобі приносять все під двері І не треба витрачати час🙂
-
Интересно как он за продуктами ездил? на трамвае?))) У меня не раз был кейс вызова такси к волмарту и убер и лифт видя мою локацию сбрасывали или перезванивали с вопросом типа у вас много сумок?, а у меня была всего 1 сумка и я это говорила но они все равно сбрасывали заказ. Так что без машины тут такое... даже за продуктами не поедешь для семьи... я минут 40 ждала чтоб кто-то забрал меня из магазина
-
Ольга права, сразу дают бумажку с номером охипа, пластик через пару недель приходит.
-
От 2 до 6 недель