Toronto Newcomers
-
Ну наскільки я знаю, то нині українці можуть перебувати до 90 днів в будь-якій країні Євросоюзу навіть просто з внутрішнім українським паспортом, так що загран без біометрії не має створити перешкод. Ну це чисто моя думка, можливо хтось зможе ще щось додати
-
Це більше питання до авіакомпаній, але як на мене то загранпаспорт є загранпаспортом хай і без біометріі🤷♀️ вона ж не буде лишатися в Німеччині надовго, ба більше працювати/навчатися там. Це всього лише транзитна країна, тож думаю що з цим не має виникнути ніяких проблем
-
Доброго дня ! Прошу допомоги в питанні : Моя подруга втікала від війни, виїхала до друзів, в Ізраїль. Дозвіл залишатися в Ізраїлі до 4 червня. Вона улітає в Канаду через Німеччину. Канадська віза у неї вже є. Білети куплені до Канади з Мюнхена. Дозволять їй полетіти в Німеччину із загран паспортом без біометрії ? Український паспорт біометрічний. Коли здавала на візу в Канаду - також здавала на візу біометрію.
-
Please feel free to contact me in case of any questions 😉
-
Thanks!
-
If you belong
-
Неа, мой инглиш не очень хорош. Буду рад любым замечаниям)
-
Блин, you are belongs, это точно верно написано? Не видел подобного ни разу. Есть эксперты в чате?
-
anybody from *IT* here? let's cooperate to be helpful each other and share knowledge/information. Text me if you are belongs to this one :)
-
Польша высоко, но...ужасный язык, худший среди славянских, а также экология и низкие зп это не сравнить с Канадой и близко.