Toronto Newcomers
-
Всім привіт! Народ, хто вже знайшов роботу у харчовій промисловості відпишіть , будь ласка, у приват) дякую)
-
Доброе утро. Письмо с одобрением я распечатывала и у меня забрали его
-
Не успеете вероятно. Попросите билет поменять на попозже.
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка таке питання.Прочитала десь в групі, зараз не можу знайти,що ворк перміт потрібно оформлювати обов'язково в першому аеропорті Канади,куди прилітаєш.Але якщо квиток до Торонто з пересадкою в Монреалі,і в нас там всього 1 год 20хв,ми ж можемо не встигнути,тим більше,що ще багаж треба буде перереєструвати. Чи Ви знаєте на скільки це обов'язково? Чи можемо ми все ж звернутися до офіцера за воркперміт вже уТоронто, особливо зважаючи на те,що жити будемо там і працювати плануємо відповідно в Торонто
-
Вот и я так думаю, программировать умел на слабом уровне но душа тупо не лежит и все((((
-
Да уж...я уже думал превратиться в мануал тестера а потом увидел их зарплату в Канаде как у шныря в супермаркете. Спасибо но такое айти мне не надо 😂
-
Ещё вопрос.Буду очень благодарна за ответ и совет. Я с ребенком 12 лет. Мне однозначно на первое время нужна помощь. И бы хотела найти работу в ИТ, у меня диплом программиста, но я закончила не так давно и у меня мало опыта. Куда лучше ехать в Монреаль, где дешевле,но французский или Торонто где дороже, но английский и больше работы. Говорю на английском. .