Toronto Newcomers
-
Ребят, а есть тут фитнес инструктора среди нас?) Или может порекомендуете кого в Торонто?
-
Когда-то много лет назад мой одногрупник уехал в сша и остался там по ворк энд тревел нелегалом Он работал на брайтоне соотвественно нелегально и его кинул какой-то армянин на зп Он куда-то пожаловался в государственные органы, я не знаю куда и детали, но армянин на следующий день перезвонил накрыв трехэтажным матом и сказал что он сделал ему кучу проблем. В конце сказал приходить он выдаст зп Я не знаю никаких подробностей, но может и тут есть какие-то рычаги влияния на таких бичей
-
Is it not like "go home"?
-
Кидає на гроші будьте обережні. Добрий вечір. Важна інформація кидає людей на гроші. Предлагає роботу на стройкі, як сама каже ця особа займається елітними ремонтами. Мені не заплатив 1600 дол, як виявилось я такий не один😀 якщо вбити його номер в гуглі то там достатньо інформації, кидає українців, білорусів і росіян. Так же кидає заказників (в основному це Канадці) з одним спілкувався то він його кинув на 10 тис. Будьте обережні. Представився як Александр, як він говорив приїхав 15 років тому, сам він руський. Як вияснилось він Arnold Rafailou, Номер тел його: +1 (647) 964-3399 Інстагам який дав він: improve777 Їздить на авто: Перседес віто, білого кольору.
-
А вони хіба перевірити дохід не можуть?