Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Toronto Newcomers

Toronto Newcomers

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
117.4k Posts 6.0k Posters 136.8k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t1006305593T Offline
    t1006305593T Offline
    An
    wrote on last edited by
    @wannatakeabreak
    1 Reply Last reply
    0
  • t779695808T Offline
    t779695808T Offline
    Oleg
    wrote on last edited by
    Прочитал, да, всё так.
    1 Reply Last reply
    0
  • t570133649T Offline
    t570133649T Offline
    Светлана MNSV
    wrote on last edited by
    Мы списывались с министерством транспорта которое регистрирует автомобили и нам написали официальный ответ что можно ввозить по нашей программе CUET, для личных целей и не надо ничего переоборудовать
    1 Reply Last reply
    0
  • t570133649T Offline
    t570133649T Offline
    Светлана MNSV
    wrote on last edited by
    Я выше выкладывала ссылку на официальный источник читайте там, там куча ограничений , и если вы ввозите лично для себя на ограниченый визой срок то это не имеет значения регион для которого она была сделана , вы ее не растаможивание ничего просто ставите на учёт
    1 Reply Last reply
    0
  • t334768817T Offline
    t334768817T Offline
    Anna
    wrote on last edited by
    Пересилка з Монреалю в Одесу до війни коштувала 3000юсд за контейнер. В контейнер 40ft HiCube container можна запхати від 2 до 3 машин. Тут зараз набіжать скажуть що можна 4, а якщо в Африку, то і 5. То є так, але машини приїдуть гарантовано з пошкодженнями по кузову, яких до цього не було. Коротше кажучи 3 штуки. Тобто 1000юсд на машину. З Польщі (Гдиня) до Монреалю, за 20Ft контейнер (це одне авто) мені сьогодні ввеері заспівали 6800юсд. Якщо кілька машин в 40футовий контейнер, то не меньше 4х за машину (я підозрюю їх там буде 2 штуки для спрощення завантаження). Я ніколи з цією компанією не працював в зворотньому напрямку, а тільки в напрямку України. Тому думаю їхні ціни не висосані з пальця (як це робить, наприклад, канадський Міст в напрямку України). Ну ок, в когось Тойота Секвоя 2020, і якісь там 5 тисяч за пересилку то не проблема. Йдемо сюди і уважно читаємо. tc.canada.ca/en/road-transportation/importing-vehicle/temporarily-importing-vehicles "Some vehicles may not qualify to be licensed, depending on provincial laws. For example, some provinces won't licence right-hand drive vehicles or salvaged vehicles with repairs. Please contact your provincial or territorial licensing department." Людською мовою, тут написано, що навіть у випадку тимчасового ввозу, Вас попросять отримати Body Integrity inspection. Фініта ля комедія. Всім удачі і всіх благ :)
    1 Reply Last reply
    0
  • t334768817T Offline
    t334768817T Offline
    Anna
    wrote on last edited by
    Народ ломанувся в Канаду по CUAET. Іноді їдуть люди не бідні і мають "свіже" авто. Яке кидати не хочеться, а продати за що купив не можливо. І виникає питання "а можна авто перевезти до Канади?". Кому дорогий час, то коротка відповідь "Ні, не можна". Якщо розгорнуто. На фотці посту значок, без якого авто в Канаді не можливо зареєструвати. Якщо його немає, то "кіна не буде" щоб Ви не робили. Такі значки наявні тільки на авто, зроблених для північноамериканського ринку. Далі. Ви "правильний" українець, і у Вас битий "американець" чи "канадець". Значок там є, тому в теорії шанси є :). Але на цьому добрі новини закінчується. Ваша машина все ще значиться по місцевим базам на дилері чи людині, яка ту машину в Україну колись відправила (українським терміном не знята з обліку). Думає це не велика проблема і її можна подолати. В Вашої машини статус Salvage (тобто розбита і придатна для відновлення). Щоб машину зареєструвати, вона повинна пройти Body Integrity Inspection і на основі цього документy статут замінять на rebuilt і тоді можна реєструвати. Підводних каменів тут два. В Україну можна було ввозити машини з стутсом Irreperiable, Part-only, etc. Якщо у Вас така, то реєстрація в Канаді не можлива принципово. Потрібен тільки Salvage. Боді Інтегріті в кожній провінції має свої правила. В Манітобі, наприклад, щоб її отримати потрібно показати машину до того як вона була відремонтована акредитованому body shop. Ваша машина вже відновлена, процедура порушена, Ви пролетіли. Причому в Манітобі зараз за цим дуже сильно пильнують. В Британській Колумбії чи Квебеку, на це дивлять (згідно з чуток) крізь пальці, тому там думаю у Вас буде шанс. Але в будь-якому випадку, Вам потрібен буде хороший знайомий, який допоможе це зробити. І це напевно найбільша проблема. Я займаюсь відновленням машин тут в Канаді як хоббі і невеликий підробіток. Я живу в Вінніпезі, а машини ремонтую за 200км від міста. На кожній машині я втрачаю 800 доларів тільки на товінг до цього боді шопу. Чому? Тому що там нормальний канадець, який не вимахується і дозволяє отримувати body integrity inspection без того, щоб не переварювати пів кузова. В самому місті є купа майтерень, які роблять ці документи, але оскільки я "не знайомий знайомого" то ті 800 доларів за товінг здаються кишеньковими витратами на фоні того що вони гнуть за свої "додаткові" послуги від яких ти не можеш відмовитись. В той же час, знайомі знайомих якось не спішать ділитись координатами хороших шопів. І я напевно знаю чому - в нормальних майтернях черга на ремонт по пів року і лишня "чужа" машина там нікому не потрібна. Тому хоч це реально отримати всі документи необхідні для реєстрації американо-українця в Канаді, на практиці Ви стикнетесь з труднощами. Ну і на кінець - машини з статусом rebuilt на 30% дешевші на ринку від таких самих машин але з чистим тайтлом. Ви ж колись її будете продавати ... І це ще я не писав про пригоди, які у Вас будуть з пересиланням машини до Канади по морю. По приїзду в Канаду, Вам треба буде якнайшвидше знайти роботу, налагодити свій побут і т.д. Займатись всією цією єрессю з пригоном машини до Канади у Вас не буде часу. Так що візьміть калькулятор, подивіться скільки буде коштувати ваша машина в Канаді, відніміть від цієї цифри 30%, вартість пересилки до Канади, податки, видатки на реєстрацію, техогляд. Додайте кілька днів життя, які Ви потратити на цей геморой (а кожень день що Ви не ходите на роботу в Канаді це купа грошей) і подумайте чи Вам це треба. PS. Я ще не написав про техогляд! В різних провінціях по різному, але в дешевій Манітобі я закладаю 1000 доларів на safety, коли купую машину на аукціоні. PS2. При пересилці через океан в контейнері, машину з доволі відчутним шансом поцарапають. Додайте до калькуляції вартість дрібного кузовного ремонту :) PS3. Після деяких дискусій під цим постом виникла ідея тимчасово ввезти авто в Канаду, а потім через три роки вивезти назад. Ідея в цілому здорова - машина є відразу, нічого не треба продавати. З витрат на око тільки вартість пересилки туди сюди.
    1 Reply Last reply
    0
  • t779695808T Offline
    t779695808T Offline
    Oleg
    wrote on last edited by
    В Канаду и США запрещен ввоз авто, не сертифицированных для использования, авто Вашей марки присутствуют в Канаде?
    1 Reply Last reply
    0
  • t570133649T Offline
    t570133649T Offline
    Светлана MNSV
    wrote on last edited by
    Нет это все вместе
    1 Reply Last reply
    0
  • t570133649T Offline
    t570133649T Offline
    Светлана MNSV
    wrote on last edited by
    Отправка на RoRo 1800€
    1 Reply Last reply
    0
  • t448095111T Offline
    t448095111T Offline
    Seneka Younger
    wrote on last edited by
    Какая киевская влада? Давайте с Зимбабве владой сравним тогда уже? О чем разговор вообще?
    1 Reply Last reply
    0
  • t570133649T Offline
    t570133649T Offline
    Светлана MNSV
    wrote on last edited by
    Если мой город останется целым отправлю родителям им копеечка будет
    1 Reply Last reply
    0
  • t334768817T Offline
    t334768817T Offline
    Anna
    wrote on last edited by
    Кто то расписывал в фб по поводу ввоза.
    1 Reply Last reply
    0
  • t448095111T Offline
    t448095111T Offline
    Seneka Younger
    wrote on last edited by
    Так где забота? Свободный ввоз из США обрушить цены и даст космический !!!!!!! Буст экономике страны! ДесяТки Миллиардов долларов ВВП в плюс. Это цепная реакция развития! Так о ком тогда заботятся? Наоборот хотят что бы не каждый имел авто , типа разгружают дороги этими огромными ценами. Про то что в Канаде давно правят комуняки я в курсе, но надеюсь люди образумятся и пойдут по своему прежнему пути развития
    1 Reply Last reply
    0
  • t570133649T Offline
    t570133649T Offline
    Светлана MNSV
    wrote on last edited by
    Послушайте это дело каждого человека у меня годовалый гибрид Тойота , и в моем случае это реально круче чем купить здесь Неизвестно что, я ей даже не надышалась ещё
    1 Reply Last reply
    0
  • t1762405418T Offline
    t1762405418T Offline
    НАДІЯ
    wrote on last edited by
    Подскажите, кто знает. Получили 2 визы, мне и ребенку, без вклейки. Надо выехать до 11.09.2022. Если я выеду одна, я могу вклеить в Канаде нормальные визы в ОБА паспорта и потом, через время, вернуться за ребенком?
    1 Reply Last reply
    0
  • t448095111T Offline
    t448095111T Offline
    Seneka Younger
    wrote on last edited by
    Ооооочень странное обоснование! Это верная инфа? Звучит как надо поддержать рабочие места инфекционистов распространяя гепатит б и ц по стране! Мдааа
    1 Reply Last reply
    0
  • t651769514T Offline
    t651769514T Offline
    Любовь Павлюк
    wrote on last edited by
    О дякую😘
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Aleksandrа
    wrote on last edited by
    Сразу обменять украинские права можно только в Манитобе. В Онтарио нужно сдавать экзамены заново
    1 Reply Last reply
    0
  • t570133649T Offline
    t570133649T Offline
    Светлана MNSV
    wrote on last edited by
    Это мне кажется не проблема вернуть в Европу и продать по окончанию визы
    1 Reply Last reply
    0
  • t1160504094T Offline
    t1160504094T Offline
    Ірина
    wrote on last edited by
    Здесь вся инфа canada-ukraine.notion.site/COVID-7ae7a27deeec484384909115d6df950d
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags