Toronto Newcomers
-
Мы списывались с министерством транспорта которое регистрирует автомобили и нам написали официальный ответ что можно ввозить по нашей программе CUET, для личных целей и не надо ничего переоборудовать
-
Я выше выкладывала ссылку на официальный источник читайте там, там куча ограничений , и если вы ввозите лично для себя на ограниченый визой срок то это не имеет значения регион для которого она была сделана , вы ее не растаможивание ничего просто ставите на учёт
-
Пересилка з Монреалю в Одесу до війни коштувала 3000юсд за контейнер. В контейнер 40ft HiCube container можна запхати від 2 до 3 машин. Тут зараз набіжать скажуть що можна 4, а якщо в Африку, то і 5. То є так, але машини приїдуть гарантовано з пошкодженнями по кузову, яких до цього не було. Коротше кажучи 3 штуки. Тобто 1000юсд на машину. З Польщі (Гдиня) до Монреалю, за 20Ft контейнер (це одне авто) мені сьогодні ввеері заспівали 6800юсд. Якщо кілька машин в 40футовий контейнер, то не меньше 4х за машину (я підозрюю їх там буде 2 штуки для спрощення завантаження). Я ніколи з цією компанією не працював в зворотньому напрямку, а тільки в напрямку України. Тому думаю їхні ціни не висосані з пальця (як це робить, наприклад, канадський Міст в напрямку України). Ну ок, в когось Тойота Секвоя 2020, і якісь там 5 тисяч за пересилку то не проблема. Йдемо сюди і уважно читаємо. tc.canada.ca/en/road-transportation/importing-vehicle/temporarily-importing-vehicles "Some vehicles may not qualify to be licensed, depending on provincial laws. For example, some provinces won't licence right-hand drive vehicles or salvaged vehicles with repairs. Please contact your provincial or territorial licensing department." Людською мовою, тут написано, що навіть у випадку тимчасового ввозу, Вас попросять отримати Body Integrity inspection. Фініта ля комедія. Всім удачі і всіх благ :)
-
Народ ломанувся в Канаду по CUAET. Іноді їдуть люди не бідні і мають "свіже" авто. Яке кидати не хочеться, а продати за що купив не можливо. І виникає питання "а можна авто перевезти до Канади?". Кому дорогий час, то коротка відповідь "Ні, не можна". Якщо розгорнуто. На фотці посту значок, без якого авто в Канаді не можливо зареєструвати. Якщо його немає, то "кіна не буде" щоб Ви не робили. Такі значки наявні тільки на авто, зроблених для північноамериканського ринку. Далі. Ви "правильний" українець, і у Вас битий "американець" чи "канадець". Значок там є, тому в теорії шанси є :). Але на цьому добрі новини закінчується. Ваша машина все ще значиться по місцевим базам на дилері чи людині, яка ту машину в Україну колись відправила (українським терміном не знята з обліку). Думає це не велика проблема і її можна подолати. В Вашої машини статус Salvage (тобто розбита і придатна для відновлення). Щоб машину зареєструвати, вона повинна пройти Body Integrity Inspection і на основі цього документy статут замінять на rebuilt і тоді можна реєструвати. Підводних каменів тут два. В Україну можна було ввозити машини з стутсом Irreperiable, Part-only, etc. Якщо у Вас така, то реєстрація в Канаді не можлива принципово. Потрібен тільки Salvage. Боді Інтегріті в кожній провінції має свої правила. В Манітобі, наприклад, щоб її отримати потрібно показати машину до того як вона була відремонтована акредитованому body shop. Ваша машина вже відновлена, процедура порушена, Ви пролетіли. Причому в Манітобі зараз за цим дуже сильно пильнують. В Британській Колумбії чи Квебеку, на це дивлять (згідно з чуток) крізь пальці, тому там думаю у Вас буде шанс. Але в будь-якому випадку, Вам потрібен буде хороший знайомий, який допоможе це зробити. І це напевно найбільша проблема. Я займаюсь відновленням машин тут в Канаді як хоббі і невеликий підробіток. Я живу в Вінніпезі, а машини ремонтую за 200км від міста. На кожній машині я втрачаю 800 доларів тільки на товінг до цього боді шопу. Чому? Тому що там нормальний канадець, який не вимахується і дозволяє отримувати body integrity inspection без того, щоб не переварювати пів кузова. В самому місті є купа майтерень, які роблять ці документи, але оскільки я "не знайомий знайомого" то ті 800 доларів за товінг здаються кишеньковими витратами на фоні того що вони гнуть за свої "додаткові" послуги від яких ти не можеш відмовитись. В той же час, знайомі знайомих якось не спішать ділитись координатами хороших шопів. І я напевно знаю чому - в нормальних майтернях черга на ремонт по пів року і лишня "чужа" машина там нікому не потрібна. Тому хоч це реально отримати всі документи необхідні для реєстрації американо-українця в Канаді, на практиці Ви стикнетесь з труднощами. Ну і на кінець - машини з статусом rebuilt на 30% дешевші на ринку від таких самих машин але з чистим тайтлом. Ви ж колись її будете продавати ... І це ще я не писав про пригоди, які у Вас будуть з пересиланням машини до Канади по морю. По приїзду в Канаду, Вам треба буде якнайшвидше знайти роботу, налагодити свій побут і т.д. Займатись всією цією єрессю з пригоном машини до Канади у Вас не буде часу. Так що візьміть калькулятор, подивіться скільки буде коштувати ваша машина в Канаді, відніміть від цієї цифри 30%, вартість пересилки до Канади, податки, видатки на реєстрацію, техогляд. Додайте кілька днів життя, які Ви потратити на цей геморой (а кожень день що Ви не ходите на роботу в Канаді це купа грошей) і подумайте чи Вам це треба. PS. Я ще не написав про техогляд! В різних провінціях по різному, але в дешевій Манітобі я закладаю 1000 доларів на safety, коли купую машину на аукціоні. PS2. При пересилці через океан в контейнері, машину з доволі відчутним шансом поцарапають. Додайте до калькуляції вартість дрібного кузовного ремонту :) PS3. Після деяких дискусій під цим постом виникла ідея тимчасово ввезти авто в Канаду, а потім через три роки вивезти назад. Ідея в цілому здорова - машина є відразу, нічого не треба продавати. З витрат на око тільки вартість пересилки туди сюди.
-
В Канаду и США запрещен ввоз авто, не сертифицированных для использования, авто Вашей марки присутствуют в Канаде?
-
Нет это все вместе
-
Отправка на RoRo 1800€
-
Какая киевская влада? Давайте с Зимбабве владой сравним тогда уже? О чем разговор вообще?
-
Если мой город останется целым отправлю родителям им копеечка будет
-
Кто то расписывал в фб по поводу ввоза.
-
Так где забота? Свободный ввоз из США обрушить цены и даст космический !!!!!!! Буст экономике страны! ДесяТки Миллиардов долларов ВВП в плюс. Это цепная реакция развития! Так о ком тогда заботятся? Наоборот хотят что бы не каждый имел авто , типа разгружают дороги этими огромными ценами. Про то что в Канаде давно правят комуняки я в курсе, но надеюсь люди образумятся и пойдут по своему прежнему пути развития
-
Послушайте это дело каждого человека у меня годовалый гибрид Тойота , и в моем случае это реально круче чем купить здесь Неизвестно что, я ей даже не надышалась ещё
-
Подскажите, кто знает. Получили 2 визы, мне и ребенку, без вклейки. Надо выехать до 11.09.2022. Если я выеду одна, я могу вклеить в Канаде нормальные визы в ОБА паспорта и потом, через время, вернуться за ребенком?
-
Ооооочень странное обоснование! Это верная инфа? Звучит как надо поддержать рабочие места инфекционистов распространяя гепатит б и ц по стране! Мдааа
-
О дякую😘
-
Сразу обменять украинские права можно только в Манитобе. В Онтарио нужно сдавать экзамены заново
-
Это мне кажется не проблема вернуть в Европу и продать по окончанию визы
-
Здесь вся инфа canada-ukraine.notion.site/COVID-7ae7a27deeec484384909115d6df950d
-
Добрый вечер, подскажите какую вакцину Канада одобряет?собираюсь завтра идти уколотся
-
Мабуть. Але якщо у вас немає досвіду то я б на вашому місці брала уроки. Бо це велике місто і там інші правила присутні. Я за кермом 5 років. Але всерівно буду брати уроки
29 Jan 2023, 10:47
54295/115813
41 minutes ago