Toronto Newcomers
-
Або аірбнб наприклад
-
Ви можете по саблізу зняти на пару місяців
-
-
Принаймні так я планую робити ) плюс економія часу
-
Плюс це подвійний тариф якщо ви будете змінювати транспорт. 14 доларів зі всіма знижками в день спокійно буде витрачатись. Є сенс додати до бюджету 200 доларів і зняти житло в межах одної транспортної системи
-
Я так теж думала поки задницю не відсиділа як пару раз катнулась в торонто 🤣 тут масочний режим ше, 5+ годин в день в масці в транспорті це печалька
-
Якщо робота буде наприклад в торонто будете витрачати мінімум 2 години в 1 сторону. В то якщо бещ пересадок
-
Вам треба роботу спочатку, бо добиратись дуже муторно
-
Назад з ними в мене не складається вчасно, завжди затримки 10-30хв
-
Автобуси в сторону торонто ходять більш-менш вчасно по yonge street, вона входить в фінч станцію метро і пересадочну на автобус ттс (торонто)
-
Go train є система зв'язку з північним напрямком
-
Гугл мапс в целом не так плохо строит маршруты
-
Зависит от того куда Вам надо, в Скарбаро например можно кататься на поезде; но проезд 3.70, вместо 3.20 на автобусе метро, надо смотреть куда надо и сколько по времени едет
-
Вам саме електричка? Автобус нє?
-
Вони вам будуть поштою картку надсилати, ви в готелі тривалий термін плануєте жити?
-
Подскажите, пожалуйста, а если в семье привит только муж, то все будут сидеть две недели, а он сможет выходить на улицу? И по поводу карантина: ровно две недели без выхода на улицу? Подходит ли тогда аренда части дома?