Toronto Newcomers
-
Ещё вроде для PR как предпринимателя нужна определенная сумма денег на счетах. Серьезная) но это я поверхностно смотрела
-
Я не знаю, как ты меня понял) По визе CUAET запрета на работу как self employed,нету. Ты можешь так работать. Но для PR такая робота тебе дает "0". Нужно работать минимум 1 год на канадского работодателя, и что бы ко всему, специальность, по которой ты работаешь, соответствовала нужным NOC, желательно со списка A-B-0-00. В некоторых провинциях и C-D подходит, на сколько помню. Если ты не желаешь работать на канадского работодателя, но PR хочешь - регистрируй корпорация, становись владельцем корпорации ,если так понятнее. Принимай себя на работу по нужному NOC, и работай себе один, будучи и владельцем корпорации, и наемным работником одновременно. Но это не дешево так сделать. И не всем подходит. И не всех провинциях и тд и тп. Все индивидуально.
-
Авиакомпания?
-
Там хозяин живёт в доме часто, увидят что вы адекватный на работу сразу пойдёте покажете за три месяца деньги есть и все будет гуд. Я в это верю! Просто потому что вы там не будете хозяином как в квартире например, где ответственность выше и цена
-
Всем добрый день! Кто-то может подсказать? Не могу пройти чек ин. Пишет на сайте компании пройти canadian travel autorization. Кто-нибудь знает что это такое? Как пройти чтоб сделать чекин?
-
Гугл. На разных сайтах. Дно рынка, почему вы удивляетесь? Это же не кваритра
-
А такі спецальності, як фотографи відеографи , плиточники, різноманітні маляри, штукатури тощо. Вони виходить теж не мають право працювати самі на себе? Виходить, тільки по чорному за кеш? Тобто, якщо я умовно хочу фотографувати весілля, рекламу, родини, я вільний фотограф \ відеограф фрілансер комбінуючи це з постіною зайнятісттю, я не можу це легально робити, а тільки влаштуватися у якесь умовне весільне агенство? Або , до прикладу, я крутий сантехнік, я не можу отримати ліцензіцю і сам на себе , протягом цих трьох років вести підприємницьку діяльність?
-
Вже відповідали на це запитання кілька разів. 1. Технічно вам ніхто не заборонить бути self-employed, якщо це не є офіційна реєстрація бізнесу (відкриття компанії чи партнерства тощо). Однак ви ніяк не будете захищені. Ви не будете сплачувати відрахування до пенсійного фонду, фонду соціального страхування, безробіття тощо. Декларувати ваші доходи ви зобов"язані у щорічній декларації. Більше того, при перевищенні доходу у 30 тис, ви зобов"язані реєструватись в Канадській Податковій Агенції як підприємець. Sole proprietorship (ФОП) на open work permit відкрити не можна. 2. Для цікавості гляньте, скільки фотографів у місті, куди ви прямуєте. Точно буде від кількох сотень до тисяч чи кілька десятків тисяч фотографів на місто як Торонто, наприклад. Чому ви складете їм конкуренцію? 3. Якщо ви плануєте залишатись на постійне місце проживання, то ваш досвід self-empoyed не буде врахований для економічних програм імміграції, які вимагають фултайм роботи на канадського роботодавця, при чому ви не можете бути self-employed. Для сантехніка потрібна ліцензія, вашими послуга без ліцензії ніхто не буде користуватися і це не легально їх пропонувати.
-
Есть провинциальные программы помимо федеральных Так же в зависимости от профессии есть программы