Toronto Newcomers
-
Вы также можете узнать какие-то нюансы в free tax-clinic, где Вам бесплатно могут помочь заполнить всё (но обычно это несложные кейсы, позвонив в одну их подобных можете узнать попадаете ли под их условия) список можно найти на сайте Канады
-
Does anybody know a good gym around blood west village?
-
Там где заполняли вроде был номер для связи, чтобы узнать что да как
-
Join me at 💻 Top-Class Tech MeetUp @ OffWorld Bar meetu.ps/e/LNVBR/XM4dk/i Гайз, кому цікаво - завтра знайомий влаштовує нетворкінг ІТ
-
Компанія Meest.ca всим новоприбулим робить знижку 5$ на посилки рідним та близьким в Україну! Потрібно лише заповнити купон. За додатковою інформацією звертайтесь за номером тел. 416 636 0808 або номер гарячої лінії +1-800-361-7345 Завітайте до найближчого зручного для вас бранчу! Поспішайте, бо кількість флаєрів з купонами обмежена ☝️
-
Привіт, підкажіть, будь ласка, планую вклеювати візу в паспорт,знайшла тут в чатах людину,яка відправляє в Бухарест паспорти, оплачується доставка туди і назад за 2000тис. ( Не хочу називати імен, даю дані які мені розказали) Хтось вже користувався їхніми послугами, чи все правдиво, не обман?
-
Є дуже багато людей котрі відправляють. Але це оптимальна ціна за отправку
-
Он поляк,мне очень помог
-
Друзі усім привіт! Ского гурт The HARDKISS з своїми концертами у Канаді. 9 квітня - Toronto 🎫 Квитки Запрошуємо послухати нашу музику💙💛
-
Дівчата та хлопці 👋🏼 Почуваєтесь самотньо? Хочете нових знайомств? Не знаєте як провести вихідні? Приєднуйтесь до бесіди: «Двіж в Торонто 🇺🇦🇨🇦» - і ніколи більше не задавайте собі таких питань. Якщо є бажання приєднатись 🤩 Пишіть мені в ЛС, добавлю: @yura_vodyaniy Обіцяю, буде весело 😎