Toronto Newcomers
-
Подскажите пожалуйста, хватит ли времени на все с пересадкой 1,5 часа во Франкфурте?
-
Почекайте.
-
Друга Світова нє, не катить у якості приклада?
-
Шо краще я знаю без вас умников. Смотри за собой лучше. Ты случайно не сепар провокатор?
-
Товариші и товарищи, прежде чем писать перечитайте тему чата. Хорош последний адекватный чат портить своими хамбл опинионами , не относящимися к торонто. История, политика, новости- все что не про Торонто и не про Канаду - мимо.
-
Я про Світову вам кажу, а ні про "Отєчєствєнную". Різницю відчуваєте?
-
Когда Сталин отстоял право у Гитлера репрессировать население СССР ценою миллионов жизней? Ещё бы, замечательный просто пример.
-
Друзі, вітаю Маю питання Не впевнений чи я добре зрозумів Маючи вже візу по CUAET , і приїхавши після 31 березня я все одно зможу отримати work permit i грошову допомогу 3000? Дякую за відповідь, всім гарного дня)
-
Нет, возьмите вместо СССР любого другого союзника и на суть моих слов это никак не повлияет
-
Якщо ви не знаєте різниці між Світовою та Вітчизняною, я припиняю дебати, бо не бачу сенсу дискутувати з неосвіченою людиною.
-
Помощь можно получить то ли до июня, то ли до июля 2023 По поводу вп - будем знать ближе к концу марта, думаю, пока официальной информации нет
-
Да але тільки тим хто заїхав до 31 березня це про допомогу
-
Добрий день! Я буду летіти з собакою, чи зможе організація CUIAS (та що аеропорту знаходиться і допомогає українцям з житлом до 14 днів) заселити мене з песиком у готель на два тижні?
-
Супер, дякую
-
Да. Нас со шпицом заселили на 14 дней
-
Офіційної нема інфи
-
Чутки
-
Скиньте буль ласка посилання на офіційне джерело, чи це просто чутки?
-
друга світова це СССР? чи фашисти воювали тільки проти СССР?
-
Увага! Фінансова допомога українцям, які прибути до Канади за програмою CUAET буде надаватись до червня 2023 року тільки у випадку, якщо українці заїхали до Канади до 31 березня 2023 року. Програма фінансової допомоги прив"язана до заходів CUAET, які діють до 31 березня 2023 року. Це роз"яснення було отримане сьогодні від IRCC українськими організаціями під час зустрічі. Більш точної інформації ніде немає, та і ця не має сто процентів гарантії
29 Jan 2023, 10:47
57628/116304
about 9 hours ago