Toronto Newcomers
-
Так они и подзарабатывают и выплаты получают 🙂 А наркозависимых не свободой лечат,то,что опиоидно зависимый и до поры-до времени спокойный человек с проблемами с головой не напал вопрос времени и неудачного места Сегодня зарезали одного налогоплательщика,завтра украинца в ттс зарежут,кто знает кто знает
-
Ви мабудь не читали ці пости на фейсбуці де люди прямим текстом питали як краще це зробити, бо в европі на ці грощі можно півроку жити
-
Чекайте, я обов'язково вам її предоставлю. Як буде зручніше, на імейл чи поштою? Або прямо сюди кидати?
-
Давайте без панибратсва, хорошо? Хотите дискутировать, обоснойте, что Канада приняла решение подарить по три тысячи каждому приехавшему- забравшему деньги - уехавшему украинцу. И так же обоснуйте, что эти деньги не идут с налогов Канады (а то есть с моих налогов)
-
Ти погано розумієшь термінологую і що таке bias :) краще не пиши якщо не розумієшь що це означає. І так, ти нк бачив лють місцевих в коментах в фб де нащі таке питали. Навіть переркладачем вониивсе бачать перекладають та розуміють. А потім наших не беруть на роботу ( а тут вже статистика є) тому що дословно "я краще візьму того хлопця з індії бо він будет працювати тут скільки треба та наробляти досвід, а ващі роблять 1 тиждень та мовчки від'їжджають до дому"
-
За 2022 аж 3м росіянам дали, доречі :)