Toronto Newcomers
-
~12pm суббота пробуйте
-
Интересно. А какие программы? И что за налоги? Если сдаешь то надо отчитываться а если лично твоя без дела стоит - вроде все ок
-
Бухгалтер має бути професіоналом. Інакше можна нажитися проблем... не одразу, але потім, перед чи після подачі на PR. Із закордонною нерухомістю треба дуже все правильно обдумати, бо можна ще й додаткові податки сплачувати за її наявність і не бути eligible для багатьох програм. Вже аналізував це питання і сам в шоці від того, наскільки надекоглядними можуть бути наслідки
-
Може колись напишу, якщо це буде комусь потрібно (а не просто цікаво). Із останньою частиною згідний. Тільки після першого декларування ця нерухомість має відображатися у всіх наступний, поки не відчужите і не сплатите податки як податковий резидент Канади
-
Давай, уже нужно) скоро декларацию подавать. И думаю не мне одному нужно
-
Підтримаю! Позповіси будь ласка :)
-
Українське благодійне музичне шоу в Торонто 🇨🇦 Всі кошти направлені на закупівлю дронів для України 🇺🇦 Вже 9 лютого! Поспішай купити квитки для себе та своїх друзів 🔥 www.eventbrite.ca/e/sing-for-drones-evening-of-ukrainian-music-100-proceeds-to-ukraine-tickets-527343116457
-
Добрый день.Подскжите пожалуйста какой самый дешевый способ и максимально удобный для перевода денег в Украину.Спасибо
-
Можно через Paysend
-
6 cad єто на любую сумму?
-
спасибо
-
Wise
-
Понял,спасибо.
-
В пейсенд.Каким образом получатель в Украине будет обналичивать перевод и берется ли с него процент за обналичивание?
-
Может кто знает,какой максимально удобный способ перевода гривен на канадскую карту? Суммы небольшие( в пределах 300- 500 канадских)
-
нет таких. Можно купить доллары в обменнике, положить на валютную карту, и переводить по номеру карты с валютной
-
В сообщении написано "перевод В Украину ‼️.Мне надо ИЗ Украины!
-
Тогда понял.На всякий случай спросил.Думал что это как наличка в вестерн юнион
-
Серьезно? 5 сообщений выше
-
В смысле «каким образом»? Там перевод идет на карту украинскую
29 Jan 2023, 10:47
58414/116784
about an hour ago