Toronto Newcomers
-
Напомните, кто сдавал на G1: в каком приложении тесты совпадают с теми, что на экзамене в Онтарио? Нужно товарищу. я проходил по Ontario Drive, помню, что на экзамене многие вопросы отличались.
-
Кому бесплатный билет сегодня на стэндап?
-
Там 290 питань, трошки приврав. Це максимальний пул
-
Просто хай пройде всі етапи в він гарантовано зможе здати
-
Дякую! Не хочу, щоб люди вчили стільки, скільки я. Бо то зайве
-
Anyone in Toronto?
-
Добрый вечер, Ищу парикмахера 💇🏽♀️, район Торнхилл. Если у кого-то есть информация, просьба писать в личку ☺️
-
Это точно! Поднимем экономику Канады вместе! Тут работы - непочатый край)
-
Просто недавно спілкувався із програмістом (молода дівчина із України), яка працює software developer в Університеті Торонто. Не було часу більше поспілкуватися, тому й згадав. Фінансист - це гуд в Торонто. Українці молодці! Через 5-10 років Онтаріо відчує цю хвилю міграції - багато українців проявлять себе і будуть на заслужених посадах.
-
Нееет) it пока не мое. Финансист. И не в UT.
-
ІT спеціаліст в UoT? Фото не бачу...
-
Мы только таблетки заказывали, но заказывали много.
-
я тоді маякну як Т4 на руках буде. Дуже дякую!
-
Із поверненням податків я тобі напишу згодом (якщо цікаво), можу більш детально розказати про різні види відшкодування, порядок та розміри.
-
Скажите пожалуйста нужно в налоговую декларацию указывать выплаты от Онтарио верк? И выплату по cuaet?
-
Да. Официально на Канаду. Сейчас у украинских моряков с трудоустройством проблем нет.
-
ваш чоловік вже тут моряком робити почав, офіційно на Канаду? Питаю бо маю друга який старпом, та теж сюди хоче але хвилюється що нічого не знайде тут по його напряму
-
Спасибо
-
Нет. Я в университете работаю, муж моряк. Оба в профсоюзах состоим.
-
Это констракшн?
29 Jan 2023, 10:47
58589/117052
about an hour ago