Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Toronto Newcomers

Toronto Newcomers

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
117.4k Posts 6.0k Posters 136.8k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    karenovirus
    wrote on last edited by
    Добрый вечер , не могу найти контакт работниц Cibc Рус укр говорящих скиньте пожалуйста
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Gary Sanders
    wrote on last edited by
    Sir what have you done. Money that I can't make in my 3month salary. You give it to in just three days. I can't say the amount for public. But thank you Austin Ramos. Please click on the link below to join his wining platform.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vihaan Mehra
    wrote on last edited by
    Happiness is achieved when your aims and in life are determined. Still doubting the efficiency of my words ? Give it a try and have the satisfaction you can obtain for yourself. I'm happy at last i have found a company i am recovering my lost from. t.me/ultimateexperttrading
    1 Reply Last reply
    0
  • t325756315T Offline
    t325756315T Offline
    This is Vlad
    wrote on last edited by
    Всем привет, кто-то знает адекватное СТО в этобико ?
    1 Reply Last reply
    0
  • t548599318T Offline
    t548599318T Offline
    Kateryna
    wrote on last edited by
    Репетитор з англійської та іспанської 🇺🇸АНГЛІЙСЬКА ДЛЯ ДІТЕЙ ВІКОМ 5-6 РОКІВ Навчання за програмою "Cambridge English: YEL". Рівень Starters. Навчання відбувається у парах для побудови діалогу. Лексика. 1. My class 2. My colours 3. My toys 4. My house 5. My body 6. My animals 7. My food. На рівні Starters з дітьми спочатку ми вчимося розмовляти англійською. За потреби надішлю посилання на список усіх слів, які ми вивчимо на розмовному рівні. Граматика. Граматику з дітьми такого віку ми проходимо так само лише на розмовному рівні. Дитина запам'ятовує такі граматичні конструкції на рівні значення, щоб використовувати їх для побудови речення: 1. There is/are 2. Have/Has got 3. To be 4. Can 5. Мн.ч іменників. Ми почнемо вчитися читати та писати англійською на базі вивченої лексики та граматики на розмовному рівні. Так само будемо заглиблюватися в схеми побудови речень (ствержувальні, негативні, запитальні), розширюватимемо граматичну базу. Програма адаптована для онлайн навчання - дитина не взаємодіє з підручником, а вивчає мову через онлайн ігри та реальні іграшки, також план навчання розміщений на інтерактивній дошці Miro. За допомогою онлайн ігор я візуалізую кожне слово уроку, що допомагає дитині розуміти всі слова англійською. Я прихильник комунікативного методу навчання – веду урок англійською мовою. Плюшеві асистентти (іграшки) також дуже важливий інструмент навчання - вони відповідають за головну функцію – допомагають зрозуміти учневі кожне слово уроку. Також вони чудово справляється зі своєю другою функцією – завжди підтримають та заспокоять дитину, якщо щось на уроці піде не так. Вартість: Заняття у парі - 15$/ год. Індивідуальне заняття - 20$/ год. Можлива оплата у грн. 🇺🇸АНГЛІЙСЬКА ДЛЯ ДОРОСЛИХ (16+) Рівні: A1, A2, B1. Програма Оксфордського університету, підручник English File - дуже зручний у використанні, з актуальними статтями та аудіо-відео матеріалами. Включає в себе перегляд міні-серіалу. Заняття відбуваються на дошці Miro, з використанням додаткових ресурсів, ігор та інтерактивних платформ. Вартість: 20$/ год. Можлива оплата у грн. 🇪🇸ІСПАНСЬКА ДЛЯ ДОРОСЛИХ (16+) Рівні: A1, A2 Курс за серією книг Experiencias – це новий модульний курс іспанської мови для інтенсивного вивчення призначений для молоді та дорослих. Заняття відбуваються на дошці Miro, з використанням додаткових ресурсів, ігор та інтерактивних платформ. Вартість: 15$/ год. Можлива оплата у грн.
    1 Reply Last reply
    0
  • t442720858T Offline
    t442720858T Offline
    Oleksandr
    wrote on last edited by
    Это не только в нашем селе, а вообще в Америке )
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Helga
    wrote on last edited by
    Почему? Я везла плойку. И блендер. Вы наверно про напряжение? Но у меня все работает. Просто блендер не такой мощный стал. А плойка так же греется.
    1 Reply Last reply
    0
  • t362398011T Offline
    t362398011T Offline
    Natalia Prasolova
    wrote on last edited by
    Привет, народ! Вклеивал ли кто-нибудь визу (после въезда по foil-less) в Канаде себе вместе с ребенком? Процедура намного усложняется, в отличие от "вклеить только себе". Буду очень благодарна, если поделитесь опытом, пожалуйста 🙏
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Franciso Mello
    wrote on last edited by
    t.me/joinchat/xzzk1hnpnWJhNmI8 t.me/joinchat/xzzk1hnpnWJhNmI8 t.me/joinchat/xzzk1hnpnWJhNmI8 t.me/joinchat/xzzk1hnpnWJhNmI8 t.me/joinchat/xzzk1hnpnWJhNmI8
    1 Reply Last reply
    0
  • t643716195T Offline
    t643716195T Offline
    Anastasiia Romaniuk
    wrote on last edited by
    Дякую , приємно Ви також ☺️
    1 Reply Last reply
    0
  • t1923185309T Offline
    t1923185309T Offline
    Alex B
    wrote on last edited by
    Nope
    1 Reply Last reply
    0
  • t442720858T Offline
    t442720858T Offline
    Oleksandr
    wrote on last edited by
    Ну, пусть будет по твоему ) потом поменяешь мнение когда пруфов насобираешь )))
    1 Reply Last reply
    0
  • t1923185309T Offline
    t1923185309T Offline
    Alex B
    wrote on last edited by
    Так они есть)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Артем
    wrote on last edited by
    Согласен 😍
    1 Reply Last reply
    0
  • t5945310885T Offline
    t5945310885T Offline
    Артёмова Диана
    wrote on last edited by
    Пишу вам с рекламного аккаунта. Вся связь по работе с нами здесь 👉 onlil.space/I/cVKp27LP
    1 Reply Last reply
    0
  • t1967637185T Offline
    t1967637185T Offline
    Helen
    wrote on last edited by
    Доброе утро всем, подскажите кто слышал и что нибудь знает как и где оформить скидку на проезд? Я слышала что до 40% для украинцев. Так ли это?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Naji Al-Balawi
    wrote on last edited by
    🅱️𝙄𝙏𝘾𝙊𝙄𝙉 𝙃𝙊𝙐𝙍𝙇𝙔 🅿️𝘼𝙔𝙈𝙀𝙉𝙏 𝘾𝙊𝙈𝙋𝘼𝙉𝙔 🆒🆒🆒🆒 𝐀𝐥𝐥 𝐭𝐡𝐚𝐧𝐤𝐬 𝐭𝐨 𝐭𝐡𝐞 𝐦𝐚𝐧 𝐭𝐡𝐚𝐭 𝐩𝐮𝐭 𝐚 𝐬𝐦𝐢𝐥𝐞 𝐢𝐧 𝐭𝐡𝐞 𝐟𝐚𝐜𝐞 𝐨𝐟 𝐦𝐲 𝐟𝐚𝐦𝐢𝐥𝐲, 𝐟𝐞𝐰 𝐰𝐞𝐞𝐤𝐬 𝐛𝐚𝐜𝐤 𝐢 𝐬𝐚𝐰 𝐚 𝐩𝐨𝐬𝐭 𝐨𝐧𝐥𝐢𝐧𝐞 𝐚𝐛𝐨𝐮𝐭 𝐢𝐧𝐯𝐞𝐬𝐭𝐦𝐞𝐧𝐭 𝐜𝐨𝐦𝐩𝐚𝐧𝐲 𝐡𝐞𝐥𝐩𝐢𝐧𝐠 𝐩𝐞𝐨𝐩𝐥𝐞 𝐠𝐚𝐢𝐧 𝐩𝐫𝐨𝐟𝐢𝐭 𝐈 𝐠𝐚𝐯𝐞 𝐢𝐭 𝐚 𝐭𝐫𝐲 𝐢𝐭 𝐭𝐮𝐫𝐧𝐬 𝐨𝐮𝐭 𝐭𝐨 𝐛𝐞 𝐥𝐞𝐠𝐢𝐭 𝐈'𝐦 𝐬𝐨 𝐞𝐱𝐜𝐢𝐭𝐞𝐝 𝐚𝐟𝐭𝐞𝐫 𝐦𝐲 𝐟𝐢𝐫𝐬𝐭 𝐩𝐫𝐨𝐟𝐢𝐭 𝐰𝐚𝐬 𝐭𝐫𝐚𝐧𝐬𝐟𝐞𝐫 𝐭𝐨 𝐦𝐲 𝐛𝐢𝐭𝐜𝐨𝐢𝐧 𝐰𝐚𝐥𝐥𝐞𝐭. 𝐈 𝐰𝐨𝐮𝐥𝐝 𝐚𝐝𝐯𝐢𝐬𝐞 𝐲𝐨𝐮 𝐭𝐨 𝐢𝐧𝐯𝐞𝐬𝐭 𝐰𝐢𝐭𝐡 𝐭𝐡𝐢𝐬 𝐜𝐨𝐦𝐩𝐚𝐧𝐲 𝐧𝐨 𝐫𝐞𝐠𝐫𝐞𝐭𝐬. ✍✍✍✍👇👇👇👇 @Bitcoinhourly_admin1 t.me/+lm0HufU3O9U3ODZk t.me/+lm0HufU3O9U3ODZk
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Thomas Krugel
    wrote on last edited by
    Do you know that salary is the bribe you're given to forget your dreams, family, freedom, self-esteem, academics, social life and other personal goals. How long more do you still want to be in bondage of salary and poverty. I now make at least $5,000 weekly from this platform. This company have made me rich to the extent I resigned from my work. At first I thought it was a scam but I'm happy I tried it. 📥📥📥📥 Contact @welsh_fx Join his channel @Topptrac_Global_Trading
    1 Reply Last reply
    0
  • t646788017T Offline
    t646788017T Offline
    Вікторія Березяк
    wrote on last edited by
    Привет, подскажите, а где можно посмотреть диваны и кровати кроме икеи?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Оксана
    wrote on last edited by
    Если вы получаете OW то можете оформить скидку и будет стоимость 2,10$
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.