Toronto Newcomers
-
Смотря какой враг
-
Тегай, до кого звертаєшся, це хоч якась повага до опонента. Ьудеш відповідати на питання : як мені відрізнити ворога в чаті, для того, щоб заскамити?
-
Та я ж не можу вже…Як? Як? А ВАС як відризнити від москаля?? Українською писати - то таке. Гугл транслейт у поміч. Чи татуха з тризубцем на лобі? Чи вірш Шевченка на щоці?? Що треба для того, щоб (чомусь?!) вам доказувати що людина українець/ка? Чи не забагато ви на себе берете? Якщо ви хочете допамагати тільки українцям і бути в цьому впевненому, то вам не в чатиках строчити, а йти у волонтери. В організацію. Там люди паспорти показують. А тут ви як з криші впали. «Гасло!»😄
-
Івана
-
А сглазили кого???? Ты меня окончательно запутал
-
16 разів вже писав ! РУСНЮ. ВІТУ!
-
Врагов или экстрасенсов?
-
Випитувати ще потрібно!
-
Не понял. Кого их? Тут явный анамнез на госпитализацию
-
Поки я батьків не згадав
-
Поганий з вас психолог. Якраз навпаки : я хочу щоб на мене не звертали уваги, і щоб всі виконували декларовані заяви. Якось ви. Ось який мама, вам сказала, про те , що війна почалась із-за мови?
-
Фазы Луны. Обострения
-
Боже ж мій. Ви ще й категорії раздаєте😄 пане президенте?🥹 навіть не знаю якої країни…
-
Боже почему на ночь начинаются вечно какие-то разборки))) Блин только спать собралась 😂
-
Так нє, давайте. Де докази?
-
На жаль,під цю категорію ви не підпадаєте.
-
Леді, будь ласка. Ми у Канаді😌
-
Человек хочет внимания. Я ему его подарил. Потому что я добрый и хороший :)
-
А в мене не вирішене питання: як вас відрізнити від русні в чаті, щоб не скамити?
-
моцно,пан
29 Jan 2023, 10:47
59984/117386
29 minutes ago