Toronto Newcomers
-
Такие объявления лучше сюда t.me/UkraniansInToronto
-
Підкажіть чати в четемі є?
-
Но 100 доларов это круто конечно
-
Ну знаете, за опыт всегда приходиться платить. Либо временем и силами либо деньгами . У вас второй случай
-
Да,там типа за въезд и выезд вот эта коробка дает бесплатно,и за км меньше платить , например без нее 6$ за столько то км,а с ней 2$ 🥲
-
Только вчера с другом канадцем ехали по ней и я спросил что это у него на торпеде за штука в виде маленькой коробочки стоит. Он сказал что это приблуда что бы платить за эту трассу 😅
-
Мені їхала 1 місяць і після Того як вона покинула територію України, відслідкувати вже не можна було. Принесли прямо під двері канада пост
-
Так везде на въезде написано, что она платная И в гугл картах тоже
-
Пиздец,вот те,кто новенькие ,арендуете машину будьте осторожны с трассой 407😀пришел счет за эту трассу на 70,в итоге заплатить вместе еще с чем-то типа такса 105$ за гребанную дорогу о которой мы поначалу не знали ,что платная и тд 😀 пздц
-
Торонто ! Айкос б.у (состояние нового)70$ полный комплект Сигареты со сменным картриджем Цена за шт 10$ без зарядного шнура (новые!) Личная встреча ,писать в лс
-
Ситуації бувають різні, я вам говорю про свій опит!
-
Подтверждает только для ускоренной сдачи на г фул И благодаря этому и страховка дешевле
-
Український опит підтверджує Канада і страховка дешевша.
-
Да, або сервісний центр.
-
вітаю, шановні! Бачу в цьому чаті багато питань про імміграцію. Я волонтер і роблю онлайн зустріч для українців в Онтаріо про те як іммігрувати в Канаду. Зустріч проводить сертифікований імміграційний консультант. Виділіть 1 годину щоб, можливо, змінити свою ситуцію на краще в плані імміграції. І так, краще дізнатись цю інфо чкомога раніше для того щоб навіть вибрати більш сприятливу роботу під імміграцію bit.ly/3wg9ZHb тут подія на фейсбук
-
Дякую
-
Шановні, хто тут вперше здавав на права?
-
Поки що невідомо
-
Всім привіт!Підкажіть будь ласка,як що я приїду до Канади пізніше 31.03.2023,мені відкриють work permit?
-
@zinchenkoroman Мой муж стрижется у него , ему очень
29 Jan 2023, 10:47
599/116785
5 minutes ago