Toronto Newcomers
-
Це ви собівирішили.
-
В общем решаем чей Крым. На ночь все скинем по дик пику. Даже девочки. И спать. Завтра на работу
-
Ребенок засыпает, у мамки ночная жизнь начинается😈
-
А я про що? Де дік пік?
-
Відрізнити неможливо,бо їм "так удобно", тільки в іншій країні, вивчають "чужу"мову ,а не свою)))
-
Ну, скільки ж таких?! І всім пох що руси вкрали назву рус і ще знищили міліони укр. Всім насрати.
-
youtu.be/fHtxfXIVtnw
-
Мама, я тебе шукав так довго.
-
Я ж казав, я вище за це! Я про москалів а не про йолку.
-
попроситт записать голосовое со словами в которых есть буква і,желательно побольше
-
Тебе знакома теория цветовой дифференциации штанов?
-
Я такий🫡
-
Вот и я ему предлагаю встретиться. Есть что то положительное в этой упёртости. Просто энергию необходимо направить в нужное русло
-
Можливо ви б нам вказали на наші помилки, для запобігання їх в мвйбутньому
-
Я нічого не критикував, чи не забороняв. Чи не так? Я дуже поважаю правила спільноти. Якщо б ви прослідкували діалог....
-
пошли пиво пить,не на то время тратишь
-
ENG/UKR/RUS This chat was published by Ukrainians for Ukrainians! And we advertised this group in Ukrainian groups. At the moment, we cannot keep track of everyone who enters here, what nationality they are, and so on. BUT there was a rule in the chat: we do not discuss VACCINES, RELIGION AND POLITICS. Now let's add LANGUAGE! Цей чат видавався УКРАЇНКАМИ для українців насамперед! І рекламували ми цю групу в українських групах здебільшого. На даний момент ми не можемо встежити за всіма, хто сюди вступає, якою вони є національності і т.д. Але з самого початку було правило в чаті: не обговорюємо ВАКЦИНИ, РЕЛІГІЮ І ПОЛІТИКУ. А тепер додаємо і МОВУ! Этот чат издавался УКРАИНКАМИ для Украинцев в первую очередь! И рекламировали мы эту группу в украинских группах в основном. На данный момент мы не можем уследить за всеми кто сюда вступает, какой они национальности и тд. НО изначально, было правило в чате : не обсуждаем ВАКЦИНЫ, РЕЛИГИЮ И ПОЛИТИКУ. А теперь добавляем и ЯЗЫК!
-
Якщо відрізнити не можливо, то в мене і ставлення таке - як до москалів. В чому тоді притензії?
-
Шо, знову мовне питання? Для кого ми правила писали?)
-
Вообще не думаю об этом, мне все равно! Это их дело, в жизни не всегда все справедливо, кто-то смог воспользовался, их выбор
29 Jan 2023, 10:47
60004/115864
35 minutes ago