Toronto Newcomers
-
Does insurance cost more for Uber? Insurance for Uber drivers can be added to your insurance at no additional cost. If you currently participate in ride sharing or plan to become an Uber driver, you must inform your advisor. They will then advise your insurer about your intentions to ensure you are protected.
-
Самый простой - Секс в большом городе Never have I ever - там вначале сложно из-за акцентов, но привыкаешь - этим и полезно В принципе любой ромком - это самое простое, что можно глянуть или почитать "После" ещё можно, все части) кринжатина знатная, зато все понятно))
-
t.me/joinchat/7lWFanpfJxBkZDQ8
-
Всім привіт! Шукаю кімнату в районі зупинки Square one ,Mississauga. Трішки про себе : працюю водієм в нічні зміни з понеділка по п’ятницю включно. Повертаюсь додому після 8:00 ранку і виходжу з дому близько 18:00. Ідеальний співмешканець для працюючого в денні зміни сусіда😊 бо ми просто фізично бачитись не будемо😂 дуже порядний, охайний і скромний🥹 дівчини не маю але не проти нових знайомств☺️ якщо у когось є якісь варіанти пишіть в приват😉 всім добра , щастя і кохання в день всіх закоханих🤗
-
Hello fans 👋 I never believe bitcoins will change my life because I was thinking it’s all lost till I got to invest with a company and got my profit of $56,000 in a couples of hours, you can also share same testimony like me😁this is from my kind heart😇😇 Click on the Platform join and text them for more information t.me/+lm0HufU3O9U3ODZk t.me/+lm0HufU3O9U3ODZk t.me/+lm0HufU3O9U3ODZk
-
Доброго дня Продаю машину недорого Пишить в приват
-
Вітаю, де можна знайти няню в Торонто? На сьогодні!!!