Toronto Newcomers
-
Когда дело коснется получения PR это все всплывет и будет прямое нарушение
-
программа 100% буде, але коли, це багатьох нервує і люде почали консультації брати та якось самі подаватись. Але я вважаю, що йти треба хіба що по СЕС, бо провінціальні програми це 1.5-2 роки роздивляються, та потім ще до 18 міс на отримання самого PR, короче, це занадто довго!
-
це не так працює. Ті люди що ізза кордону мають більше балів їх мають за рахунок LMIA, тобто вони їдуть сюда з дозвілом на работу та мають за це 50 балів. А мі тту з опен ворк пермітом не маємо нагоди ці 50 балів зареквестити
-
це провінціальні. Там ліміти по 500-1000 людей на рік по провінціях. по СЕС наприклад та FSW приїжджає по 300 тіс
-
LMIA це не щось що має роботодавець. Це дозвіл, який роботодавец має заморочитись, подати документи та докази що він ВСЕ зробив щоб спочатку найняти тутшнього працівника, але ось, ну ніяк, будьласочка можно найняти чувака ізза кордону ) І тоді на конкретну людину (чи опен позицію) влада даже LMIA. Кажуть консультанти що це так тупо буде якщо людина з КУАЕТ та ОВП принесе LMIA, можуть навіть в шахрайстві запідозрити. Я серьезно
-
ну це максимальні сроки, мій знайомив отримав супер швидко онтарійську провінціальну номінацію, це було так - 2017 рік, подався на OINP, рік та 2 міс і йому дають 600 балів. ще 1.5 міс чекав на найближчій розіграш ЕЕ, отримає інвітейшн ту єплай, 2 міс збирає документи (з попередніх робіт, справка про несудімість (Дії ще не було)) та рівно 1 рік розглядали заявку. Ось це вважається СУПЕР швидко
-
та наче всім мало прийти, я теж заповнював.