Toronto Newcomers
-
Ваш вп закончится по expiration date.
-
Тут куча людей медикал чек не сдавала, пока никого не выслали и ниче не забрали Некоторым письма присылали что нету чека, и мол приходите сдавайте быстро А некоторым даже и их не отправляли
-
Если медикал чек не пройдет, то наааамного раньше... ну что ж ждем в группе очередное сообщение " побыла в канаде, уехала, через пару месяцев хотела вернуться но не посадили на самолет". Советчики)!
-
Причем тут выслали, прочитайте еще раз
-
Когда дело коснется получения PR это все всплывет и будет прямое нарушение
-
Про выслал это ваши фантазии, чукча не читатель чукча писатель
-
я просто отреплаил на ваши фантазии по поводу отобранного ВП все по-моему понятно
-
программа 100% буде, але коли, це багатьох нервує і люде почали консультації брати та якось самі подаватись. Але я вважаю, що йти треба хіба що по СЕС, бо провінціальні програми це 1.5-2 роки роздивляються, та потім ще до 18 міс на отримання самого PR, короче, це занадто довго!
-
Почему не можем? Если работодатель с lmia . Это ему недорого стоит сделать даже если его у него нет
-
це не так працює. Ті люди що ізза кордону мають більше балів їх мають за рахунок LMIA, тобто вони їдуть сюда з дозвілом на работу та мають за це 50 балів. А мі тту з опен ворк пермітом не маємо нагоди ці 50 балів зареквестити
-
це провінціальні. Там ліміти по 500-1000 людей на рік по провінціях. по СЕС наприклад та FSW приїжджає по 300 тіс
-
LMIA це не щось що має роботодавець. Це дозвіл, який роботодавец має заморочитись, подати документи та докази що він ВСЕ зробив щоб спочатку найняти тутшнього працівника, але ось, ну ніяк, будьласочка можно найняти чувака ізза кордону ) І тоді на конкретну людину (чи опен позицію) влада даже LMIA. Кажуть консультанти що це так тупо буде якщо людина з КУАЕТ та ОВП принесе LMIA, можуть навіть в шахрайстві запідозрити. Я серьезно
-
Ужас) полтора два года плюс 18 мес. Мы все работающие тут уже фултайм по нужной специальности на хорошего работадателя уже опаздываем получается)
-
ну це максимальні сроки, мій знайомив отримав супер швидко онтарійську провінціальну номінацію, це було так - 2017 рік, подався на OINP, рік та 2 міс і йому дають 600 балів. ще 1.5 міс чекав на найближчій розіграш ЕЕ, отримає інвітейшн ту єплай, 2 міс збирає документи (з попередніх робіт, справка про несудімість (Дії ще не було)) та рівно 1 рік розглядали заявку. Ось це вважається СУПЕР швидко
-
та наче всім мало прийти, я теж заповнював.
-
на громадянство треба лише 3 роки прожити тут (на темпорари візе 1 рік йде за 0.5)
-
Что за опрос? Не помню чтоб приходило что-то такое
-
Ну поддержка провинции и номинация дает 600 баллов это немало. Хотя я еще не разбиралась особо во всем этом детально для себя, что мне выгоднее
-
Отменили ж его в октябре
-
Питання - зараз Arrive can треба заповнювати? Чи його взагалі не тре більше на в'їзд, тільки віза?
29 Jan 2023, 10:47
61781/116903
about an hour ago