Toronto Newcomers
-
Плохой макияж! Стараться надо. Что бы ни один погранец не заподозрил в тебе мужчину 😘
-
Вячеслав, вам выдано предупреждение - 1 из 3. Пожалуйста, соблюдайте правила группы! 🔖ads: Бот создан в @botsbaseru
-
User Вячеслав has 1/3 warnings; be careful!
-
/warn
-
Цитату С фронта пишешь?
-
Чому моє повідомлення ігнорують? Гендерна рівність в цьому чаті є? Чи ми за «мужик - добитчік, женщіна - посудомойка»?
-
А я думала, що чоловік в сімї головний ? Чи то тільки до моменту призову ? Бо мені також не подобається гендерна нерівність , але що поробиш століття патріархату ….
-
При народженні мене ніхто не питав, де народитись та не пояснював, що я маю воювати за цю країну
-
Там написано что во время военного положения вводится особой режим и упражняются некоторые права по ставке главнокомандующего. Там не только границы. Но и использование частной собственности. Ограничение передвижения. Например во время воздушных тревог. Всё чётко.
-
Ну так в статье конституции про военный обовйазок нет ничего про пол, схера ты свой обовйязок не выполняешь?
-
О могилизации читала закон? Где там сказано о таких похищениях?
-
Я так понимаю, ваш супруг на передовой?
-
Чому так зфокусуваличь на польському нікнеймі? Залишився осадок від польських прикордонників?) Буває) Я ж сказав, що є польське коріння, вивчав польську мову і культуру. Навідміну від вас, «магу пазгаварівать на 4 язиках», вільно володію декількома мовами (польська включно). Розмовляю з вами, громадянкою України, українською мовою)
-
Та ні- там є обов’язок, щодо захисту держави. В нас перед державою є не дише права, а й обов’язки , як і перед суспільством загалом
-
"МУЖЧИНИ" ахахахах гугл транслейт подводит
-
И что вы ответили?
-
Закон для всех ривен видимо
-
Если бы боронил, слушался бы?
-
«Моя хата скраю»
-
Я відповіла вище