Toronto Newcomers
-
Новий закон ніби є з 2023
-
.на моно знаю як!
-
Що мені в чат написати то ? (Кинути посилання щоб мене кікнули з чату) Хто цікавиться-напише Я добавлю людину в чат відповідний де є вся інформація Не влаштовує вас щось ц моєму оголошенні чи не цікавить - проходьте повз🥲
-
Так и я о том же... Если есть инфа пишите в чат. Зачем эти ЛС если это может быть полезно всем?
-
Відсоток чого боюсь спитати ?😂
-
А в чем прикол если это можно сделать самостоятельно? Или вы хотите поиметь с этого свой процент?
-
Через вестерн на моно можно и вроде на приват
-
Кого цікавить підробіток-пишіть за деталями в лс🙃 Кур’єром в Uber eats Виплата щотижня Вільний графік, самі обираєте для себе графік та кількість годин Можна без знання англійської мови Рівень зп-залежить лише від вас Допоможу з реєстрацією та всім необхідним для початку роботи 👾
-
Скинула Можливо так буде зрозуміліше Інколи люди шукають якесь зло там, де його немає
-
t.me/+9V1ULrKpw4IyYTBh Приєднуйтесь 👾 Створила чат з інформацією для тих, хто хоче почати роботу у Uber eats, або вже там працює Там ви знайдете всю необхідну інформацію яка вам потрібна для початку або прийняття рішення чи варто починати 🙃
-
Я нічого не продаю😵💫 Допомагаю всім безкоштовно , а це ой як не мало часу буває займає Ще й людям доплачую 🙄
-
Ну если у вас полезная информация то кикать вас за это никто не будет. А вот за ваши сомнительные ЛС могут... Потому я и спрашиваю, есть полезная инфа пишите. Этот чат для этого и создавался. Если вы хотите как то продавать эту информацию то за это можно и бан получить.
-
Тю Цирк якийсь
-
А вище по-вашому не адмін це дозволив?
-
А за рекламу може бути бан 🫠
-
Дядьки опытные, подскажите пожалуйста, тут есть какие-то базарчики или магазины с такими мелочами? Или только Амазон в помощь?
-
Я думаю там прям наборами будет, а я хочу пересмотреть и потрогать шоб понимать подойдет или нет
-
По идее там должны быть...
-
home depot и canadian tire там смотрели?
-
Может какие-то автобазарчики
29 Jan 2023, 10:47
63264/116759
42 minutes ago