Toronto Newcomers
-
Hello friends👋 I'm arriving in Toronto at the end of March. I'm looking for a host or a shared apartment with someone . I would also be happy to recommend a jobs. Resume is inside English-B1 I would be grateful for any help🙏
-
Привіт! Хто летів чи збирається летіти авіакомпанією LOT з Варшави до Торонто економ-класом? Чи входить у білет багаж 23кг, чи потрібно окремо докуповувати?
-
Пошукайте інформацію на їх сайті, що входить до вартості квитка. В них добре все розписане
-
1 одиниця ручной клади та 1 одиниця багажу в 23кг входить, другу я докуповувала
-
Купували окремо, в білеті є опис, чи входить багаж.
-
Всім привіт! Чи є хтось в групі, хто оформляв СІН номер в аеропорту?
-
Всем привет, распродаю мебель: www.facebook.com/marketplace/item/761352165121589/?mibextid=6ojiHh www.facebook.com/marketplace/item/1623658414816771/?mibextid=6ojiHh
-
Только в B.C.
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка чи повертають гроші які платяться за проходження медогляду? Бо раніше читав що повертають
-
Так, дякую, вже ніби розібралась, що не включений багаж, тільки ручна поклажа. А скільки коштує, щоб докупити?
-
Не у всіх провінціях повертають, писал, що у Британській Колумбії повертають.
-
У вас в билете должно быть написано У нас было 23 кг багажа + 8кг сумка на борт + ручная кладь
-
Украинский? Мне казалось только русский есть на права
-
Супер, ще раз дякую
-
Англійська, українська, російська
-
дякую, а щодо російської мови?
-
Так, все одно потрібна теорія тому що вона відрізняється від української
-
Дякую! Вже розібралась, у нас входить тільки 8кг ручної поклажі плюс особисті речі(до 2кг)
-
Доброго ранку, піскажіть будь ласка чи вірно я розумію що теорію на онтарійські права можно здати російською і друге, якщо в мене досвід українскького водіння 13 років все одно тут потрібна теорія. Дякую і гарного дня
-
Здавати можна і Українською(всього 28мов)
29 Jan 2023, 10:47
63363/115380
26 minutes ago