Toronto Newcomers
-
Ті противірусні, які у нас всім підряд призначають при ОРВІ, теж особливого відношення до боротьби з вірусними інфекціями не мають.
-
Ibuprofen is a nonsteroidal anti-inflammatory drug that is used to relieve pain, fever, and inflammation. Ніяк не та ж дія, що у активованого вугілля чи слабітєльноє
-
Ви думаєте, автор поста про ці випадки запитував?
-
Абсолютно согласна. Просто мы все привыкли к куче препаратов на любой вкус и цвет, а здесь берегут здоровье и просто так ничего никому не назначают. Я уже привыкла и понимаю, если семейный врач говорит что-то, то другой никто иного не посоветует, я проверяла))
-
ну справедливости ради они не только обезболивают, но и жар снимают, как в случае со всеми нестероидными противовоспалительными средствами. при простуде это может быть актуально, иногда общее ощущение в организме улучшается от нурофена, когда воспалительные процессы притупливаются
-
Питання теж читала. :) Але обурила ваша непрофесійна та неекспертна відповідь. Не можна радити і категорично заявляти щось, у чому не тямиш, тим більш якщо це стосується здоров‘я.
-
Так не на віруси, а на організм хворого при вірусній інфекції. Так працює лікування
-