Toronto Newcomers
-
Хто може підказати де можна заповнити податкову декларацію якщо доходу за 2022 не було взагалі ? Я чув є якісь безкоштовні центри що допомагають
-
Да. Я не в плане что именно украинца. В принципе усилили требования
-
что значит украинцам отказывают? отказывают по причинам отсутствия рент-истории, кредит-стории, денег, работы, и тд
-
turbotax.intuit.ca/tax/situations/young-filers-under-25
-
Try Wealthsimple Tax, also if you are under 25 TurboTax gives you a free access, or you can google “Free tax clinics” in your area in you want a person to help you out
-
Я смотрю с жильем напряжно стало. Мало того, что цены космос, так ещё и часто отказывают украинцам.
-
Требования были всегда, это просто в начале войны слезно шли на встречу, а сейчас уже надоело
-
Точнее и не скажешь.
-
Отказывают тем, кто не тянет их квартиру и недавно приехал в страну.
-
Ок будет и в кандских и в американских . Вопрос как выгоднее …
-
👮🏻♂️ Доступ пользователя был ограничен. Причина: ID пользователя найдено в глобальной базе нарушителей 🔖ads: Бот создан в @botsbaseru
-
t.me/StudentSolver
-
Хто іде сьогодні на концерт muse +one ok rock + evanescence?
-
Такс, друзі, ще раз спитаю, може є хтось
-
Підкажіть, будь ласка, де в аеропорту Торонто в 1 Терміналі знаходяться волонтери?
-
Подскажите пожалуйста группы Украинских дальнобойщиков в Канаде.
-
Так
-
>де знаходяться волонтери >так
-
Торонто! Збираємося на наступний мітинг за звільнення полонених у суботу 11 березня о 13:00 на Dundas Square. Невимовний біль та лють - почуття, з якими кожен українець та українка живуть щоденно. Цього тижня ми вкотре побачили на власні очі нелюдяну жорстокість росіян. Страшно уявити, що відбувається з нашими полоненими поза кадром. Тому ми повинні виходити, стояти, кричати на кожному кроці про наших героїв - про тих, кого ми ніколи не забудемо. І ми повинні не дозволити світу забути про них теж. Ми повинні добитися їх звільнення з російського полону. Просимо кожного з вас приєднатися на мітинг - як завжди, приносьте плакати та прапори. Будемо стояти разом🇺🇦 Слава Україні! Героям Слава!
-
Ответил в лс
29 Jan 2023, 10:47
64091/116756
42 minutes ago