Toronto Newcomers
-
Людина просто може взяти зразу full g на основі водійського стажу в Україні
-
В мене чоловік приїхав автобусом до другого аеропорту і спокійно сів на літак. Але це напевно як повезе і які рейси, однією авіакомпанією чи різними
-
Ну це наприклад якщо поновили права і вони видані десь рік тому а по факту людина вже більше 10 років за кермом.
-
Скажите, пожалуйста, кто получал посылки из Украины. Платили ли вы налоги на таможне? Я имею ввиду не личные вещи, а например какой-то товар. Спасибо
-
Дякую
-
Доброго вечора! Ось група Українські майстрині Торонто, в якій Ви знайдете перукаря. t.me/ukrainianprofi
-
Да, увидела. Спасибо
-
Отвечал чуть выше, 300 в месяц в тд
-
А страховку первый год вождения Вы какую платите? Мне сказали, что если этой справки нет, они считают вам страховку как начинающему водителю первый год
-
Хто отримував посилку укрпоштою з України, підкажіть чи могли ви її відслідкувати і через скільки прийшла? Через CanadaPost? Чекаю свою вже більше 1,5 місяця і відслідкувати не вдається. Буду вдячна за відповіді
-
Ховатись)
-
Меньше зарабатывать 😂
-
Старожилы, поделитесь лайфхаками как здесь платить меньше налогов)
-
В банк позвонить
-
В мене RBC, кредитка з лімітом 2000. То я спочатку закинув на кредитку 1000 і потім заплатив 2900 за квитки без проблем.
-
Чи знає хтось як в CIBC моб додатку збільшити ліміт на оплату в інтернеті? Не можемо купити квитки через це(
-
Зрозумів, дякую
-
у меня выходит 315 в месяц, но два водителя вписано, и второй не full g
-
Я превышаю и у меня 20% 🤣
-
и я примерно так думаю, тем более скоро в td будет -22% за их дурацкое приложение ) хотя не такое уж и дурацкое, реально воспитывает соблюдать спидлимит 🤭
29 Jan 2023, 10:47
641/116785
13 minutes ago