Toronto Newcomers
-
Да, в эти периоды рент очень высокий, затишье/снижение цен с конца января до пасхи
-
Взяла однокомнатную по цене двухкомнатной-из за рост цен
-
Здесь учеба начинается 3 раза. В мае, сентябре и январе.
-
Нет, будут завышены, до ноября норм, с ноября-январь а это два месяца будут завышены цены, и еще исходите из того, что будите искать. Всё что в хороших районах Дулут очень высокие цены, в месяц как минимум цена будет завышена от 100-200$
-
Это получается ,если я буду в след году искать с октября по декабрь то будет норм цена?
-
И зависит еще что в данном районе есть-университет, какие то развлекухи/метро/музеи и т.д.
-
В декабре вообще нет смысла искать-100% переплатите
-
Доброго вечора! З 10 квітня звільняється бейсмент в районі торгового центру Vaughan Mills,(1000 Cad.) в приоритеті хлопець, без шкідливих звичок. За більш детальною інформацією пишіть в особисті.
-
Добрый день. Може хтось моє таблетки герпевір, бо їх у Канаді не можливо знайти, чи вони дуже дорогі. Я була б вельме вдячна за таку послугу.
-
Дівчатка, питання до вас: Як часто вам пишуть хлопці для знайомства? Шо у них за прикол шукати красиву аватарку і виписувати ?😓 на питання звідки мене знаєте відповідають: знайшов в групі …. Клас🥴 може адмінку жалуватися зай блокує таких ?
-
Бо крем не допомагає
-
Мені треба саме таблетки
-
Аналог Zovirax как крем. 10-15$
-
Вас рієлтор напарив, щоб швидче впарити будь що. В Канаді стандартний рент період це 1 липня - 31 червня. Знімати житло найкраще саме в травні червні, будуть найнижчі ціни.
-
Ви поставте ту, що остання, першою і не мають писати (виходячи з точки зору логіки)
-
Мені ніхто не пише, так що по пігулкам?
-
Я дівчатам питання задаю, ясне діло шо ми мудріші і такого робити не будемо 🤣
-
раз не пишут....
-
значит вы не очень лицом вышли
-
Аватарка в тебе гідна. Дивно. Щось не так
29 Jan 2023, 10:47
67549/116575